Лагеруващи в Добринище няма да има, от 1 юли ще се посрещат само почиващи

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 19, 2020 10:51

Лагеруващи в Добринище няма да има,  от 1 юли ще се посрещат само почиващи

Акценти

  • Регионален вестник, # 24/908 година XVII, 19 - 25 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Това лято няма да има организирани смени за лагер на учениците в Добринище. Решението е съобразено с мерките, против COVID-19, които са все още в сила за извънредна епидемиологична обстановка. Това става ясно от сайта на Община Харманли.
Други почиващи в общинския лагер и на бунгалата в местността Логовете – хижа „Гоце Делчев“, ще могат да се приемат от 1 юли. Предвижда се ползване само на легловата база, отново при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщават от ръководството.
Тази година по-различното ще бъде, че кухнята и столовата няма да бъдат отваряни и не се предвижда изхранване на почиващите. Няма да има и осигурен транспорт и всички трябва да пътуват с лични превозни средства и до двете дестинации.
Промяна в цените за нощувка няма да има, остават същите като до този момент. Желаещите да отседнат в апартамент ще плащат 40 лв. без ДДС, настанените в стая – 20 лв. без ДДС, а тези за ползване на стая в бунгало – 30 лв. без ДДС.
Всеки, който иска да прекара своята лятна почивка там, може да провери за свободни дати, да направи резервация и да получи повече информация на тел: 0373 90 100 или на място в офисите на ОП „Общински паркинги, пазари, отдих и туризъм“ на ул. „Марин Велев” № 1 /на пазара в Харманли/.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 19, 2020 10:51
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Венцислав юни 21, 02:15

    Как така ще държат почиващите гладни? След като от 1 юли отпадат мерките – защо пак ще се спазват – хем го има, хем го няма. Как става така?!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама