Харманли ще пее и танцува с Любо Киров и Невена Цонева

Милена Митева
От Милена Митева април 17, 2018 12:50

Харманли ще пее и танцува с Любо Киров и Невена Цонева

Акценти

  • Те ще бъдат и кулминацията в организираните събития за Деня на града

Свързани публикации

Любо Киров и Невена Цонева ще пеят за празника на Харманли – 2 май. Те ще бъдат и кулминацията в организираните събития за Деня на града.

Честванията в Града на Белоногата започват от 24 април, вторник. Тогава от 17,30 часа  в изложбената зала на Културен център ще бъде открита изложба – живопис на Неделчо Кучков.

На 25 април, сряда от 18, 00 часа на пл.”Възраждане”, известната от екрана Галя Асенова ще бъде водещ на „Традицията е жива …“ фолклорен концерт, по повод 70 години народно танцово изкуство в града. В него ще  участват танцьори  от самодейни клубове и школи.

Успоредно с това събитие ще има и Арт – пленер „Европа“ – инициатива в рамките на проект на община Харманли по повод българското председателство на Съвета на ЕС.

На 26 април, четвъртък от  17,30 часа, в конферентната зала на  Културен център ще се състои представянето на книгата на Атанас Николов – „Живот като танц“.

На 27-ми, петък  от 13,00 часа на язовир „Кюмурлука“ ще бъде откриването на Държавното първенство по корабомоделен спорт.

От 18, 00 часа на същият ден жителите и гостите на Харманли ще могат да присъстват на юбилеен концерт по повод 70 години танцово изкуство в Харманли – „Танцът …магия за очите и душата“. Началото ще бъде в 18,00 часа в НЧ ”Дружба – 1870”.

На 28 Април, събота за феновете на мотори ще се състои Рокерско шоу и национална мото среща „Харманли 2018“. Началото ще бъде в 11,00 часа на бул.”България” до (Динковия магазин).

От 19,00 часа на спортно игрище на „Тенис кортове“ще се състоят финалите на общински турнир по футбол и  награждаването на финалистите.

За 29 април, неделя от  14.00 часа  на язовир  „Кюмурлука“, край Харманли е предвидено награждаване на победителите от държавното първенство по корабомоделен спорт.

На 30 април, понеделник в Исторически музей Харманли от 16.00 часа ще бъде открита изложба „Банкноти и монети от миналото“.

На 1 май, вторник в ресторант „Градска градина“ от 10,30 до 17,00  часа ще се проведе „ТрансГурмеТур“ – изложение на уникални напитки и кулинарни изделия, типични за региона. Проект на Сдружение „Юнити“ в сътрудничество със Сдружение „ Бизнесът за Харманли“, Община Харманли и ХТПП Хасково.

От 20,00 часа на лятна сцена „Градска градина“ще стартира концерт на рок легендата на Харманли  Петър Дичев и група „Славяни “.

На връх празника, 2 май, сряда от 9.30 часа в църквата „Св. Атанасий“ ще има тържествена литургия и  молебен за благопреуспяването на Харманли.

От 11,00 часа в  конферентна зала на Културен център ще се състои Тържествената сесия на ОбС.

В 19,30 часа на площад „Възраждане“ харманлийци ще пеят и танцуват с Любо Киров и Невена Цонева.

 

Милена Митева
От Милена Митева април 17, 2018 12:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 248 779 преглеждания