Курсът „Плувно лято“ 2015 научи 20 деца да плуват

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юли 31, 2015 15:16

Курсът „Плувно лято“ 2015 научи 20 деца да плуват

Приключи курса по плуване „Плувно лято“ 2015, провел се на басейн „Олимпия“ в Харманли. В продължение на 1 месец, децата проведоха общо 16 тренировки, в които начинаещите се научиха да плуват, а напредналите се усъвършенстваха.

Днес беше финалът на обучението, при което в първа възрастова група най-добре се представи Борислава, а във втора – победител стана Антония. Наталия спечели призът за курсист с най-добра техника на плуване. Най-дисциплинираният участник беше Калина, а Никола се оказа най-смелият плувец. Участникът без нито едно отсъствие по време на обучението беше Стоян, а този, който най-бързо е усвоил правилата и уменията по плуване беше Джансел. Най-малкият плувен участник беше 6-годишния Борислав.

След края на състезанията собственикът на басейна Валентина Желкова раздаде на всички участници удостоверения за завършен курс по плуване, а от БЧК-Хасково им подариха и предметни награди.

„Плувно лято“ 2015 се осъществи благодарение на съвместната инициатива на семеен хотел „Олимпия“ с областния съвет на БЧК-Хасково.

Подробности в печатното издание на вестника.

снимки: Милена Митева

This slideshow requires JavaScript.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юли 31, 2015 15:16
Напиши коментар

1 Коментар

  1. UG юли 31, 15:23

    Браво, а на колко години е най малкия плувец ?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама