Културните събития през юни в Града на Белоногата продължават

Милена Митева
От Милена Митева юни 12, 2017 21:44

Културните събития през юни в Града на Белоногата продължават

През остатъка от месец юни жителите на Харманли ще имат възможност да посетят още няколко културни събития.
Концерт на балерините от Студио за модерен балет „Ритъм” към НЧ ”Дружба – 1870” ще зарадва публиката на тринадесетия ден от месеца. Той ще бъде на откритата сцена на градската градина от 18:30 часа. На него талантите от различни възрасти на Галина Станкова ще подарят на зрителите богата програма от танцови изпълнения.
На 15 юни на сцената на читалището Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл ще блеснат със свой спектакъл. Той ще започне в 19:00 часа и ще продължи до 20:30 часа. Желаещите да посетят събитието вече могат да си купят билети от касата на читалището. Те са на цени от 10, 12 и 15 лв.
Артисти от Бургаската опера също ще бъдат гости на града. Те ще представят оперетата „Една нощ във Венеция” на 22 юни от 18:30 часа. Любителите на този жанр вече могат да закупят билети от касата на читалището. Цените им са от 6 и 8 лева.
Месец юни започна с тържества за Международния ден на детето. На вторият ден бе почетена паметта на Христо Ботев. На 6 юни публиката се весели с театралната постановка „Помощ, жена ми е луда!“, с Христо Гърбов, а на 8 юни бе прожекцията на най-новия български филм „Бензин“.

Милена Митева
От Милена Митева юни 12, 2017 21:44
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Магдалена юни 13, 14:12

    Браво! Дано инициативите и на Общината и от страна на Читалището продължават, за да запазим културния дух, за да запазим Харманли!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.