„Кукувицата” ще носи послание в Града на петте тепета

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 26, 2017 15:55

„Кукувицата” ще носи послание в Града на петте тепета

„Актьорите“ от Ивайловград ще играят на пловдивска сцена. Младежката театрална трупа при НЧ „Пробуда 1914” Ивайловград, с ръководител актрисата Иванка Шекерова, получиха покана за представление в Пловдив. То ще е по повод Световния ден против насилието над жени и деца, организирано от Zonta – клуб с подкрепата на общината.
Поканата бе отправена към режисьора на представлението, която е и родом от Пловдив, след прекрасните отзиви, на които се радва трупата.
„Кукувицата“ е онази пиеса, която ни провокира да мислим извън границите на матрицата. Ако имаме достатъчно духовност в себе си, тя ще ни даде нов поглед върху заобикалящия ни свят. Тя ще ни провокира да оспорим дори теорията за относителността. Дали материята не е визуална измама и сигурни ли сме, че Земята е кръгла?
Пловдивчани, очаквайте на 30-ти ноември в ДНА – Пловдив от 18:00 ч., Христо, който всеки ден закъснява за училище, а виновник за това е неговият баща.
Как е възможно родителят да е виновен за закъсненията на сина си? Ами така, в тази необикновена история няма място за обикновените неща.
По време на всичките си закъснения Христо намира всякакви оправдания. За някои от нас те може да звучат като абсурд или като една хромозома, която съставя човешкия ум и интелект. Тази хромозома не е от онези, които можем да наблюдаваме през микроскоп, нея можем да наблюдаваме само с душа.
Трупата се надява и на други покани, за да може това послание, което носи „Кукувицата”, да достигне до колкото се може повече хора.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 26, 2017 15:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.