Криминалисти косят канабис край Харманли, Свиленград и Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 21, 2020 15:31

Криминалисти косят канабис край Харманли, Свиленград и Тополовград

Акценти

  • „Жътвата“ на марихуана продължава в Свиленград и Тополовград.

Свързани публикации

Над 100 кг канабис конфискуваха харманлийските криминалисти от имот на възрастни хора в близост до река Марица. Той се обитава и от млад мъж, който в момента се намира в Германия. Криминалистите са конфискували още помпа, генератор за ток и маркучи.

„Жътвата“ на марихуана продължава в Свиленград и Тополовград. От пресцентъра на МВР съобщават, че вчера икономическите полицаи са проверили частен дом в с. Мустрак, обитаван от 36-годишен мъж, откъдето са иззели общо 720 къса безакцизни цигари. Собственикът им ги е предал с протокол, но се оказало се, че заедно с друг човек, негов набор от Димитровград са засели и отглеждали конопени растения, с брутно тегло 3 кг. в двор на изоставена къща в селото, които също са конфискувани.

Криминалистите са действали при операция по противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, под ръководството на РП-Свиленград.

Ден по-рано, тополовградските полицаи са установили 65-годишен велосипедист от Елхово да превозва марихуана. Криминалистите са извършили проверката на пътя на изхода за Елхово и разкрили, че марихуаната е в пластмасова касетка, прикрепена за колелото. Сухата зелена листна маса била с тегло 2,3 кг. Последвали са процесуално-следствени действия в местността „Илиман дере“ край Тополовград, откъдето мъжът признал, че е брал канабиса.

За последните 10 дни, при три специализирани полицейски операции на територията на Свиленград и региона са задържани четирима мъже за отглеждане на канабис в ниви в селата Димитровче, Левка и Мустрак.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 21, 2020 15:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама