Кръстю Ангелов направи поредния си празник в село Срем

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 26, 2017 07:03

Кръстю Ангелов направи  поредния си празник в село Срем

В присъствието на много известни футболисти и деятели на този спорт, Кръстю Ангелов от село Срем подари на своите съселяни и техните гости много футболни емоции. Тук бяха Димитър Якимов, Динко Дерменджиев, Валентин Михов, Иван Занев, Детелин Баялцалиев, Цветан Веселинов, Стефан Павлов, Марин Бакалов, Радостин Кишишев и други.
На 10 юни за поредна година той организира своя „Празник на Бога” в рамките на който имаше футболен турнир за ветерани с участието на 6 отбора. В мачовете от него взеха участие ветерани на „Ботев” – Пловдив, „Нефтохимик” – Бургас, „Левски” – София, „Странджанец” – Царево, Гостите от „Чорлу”, Турция, и местният отбор „Тунджа”. Събралите се на много добре поддържаното от Ангелов игрище в Срем, местни хора и зрители от околните села, Тополовград, Елхово, Ямбол и другаде, наблюдаваха интересен и динамичен футбол. До финала стигнаха отборите на „Ботев” и „ “Чорлу” , а победител в турнира стана отборът ветерани на „Ботев” – Пловдив.
Вечерта в дома на Ангелов имаше трапеза и веселба за всички гости. Там от Валентин Михов бе връчена и купата на победителите в турнира. Поздрав към всички, уважили неговата покана и празника му, отправи домакинът Кръстю Ангелов. Доброто настроение на всички се поддържаше от оркестър „4 Stars” от гр. Сливен. Песни и музика звучаха и хора се виха до късно през нощта в Срем.
Около 300 души бяха хората, събрали се в двора на къщата на домакина за празника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 26, 2017 07:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама