Кръстю Ангелов направи поредния си празник в село Срем

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 26, 2017 07:03

Кръстю Ангелов направи  поредния си празник в село Срем

В присъствието на много известни футболисти и деятели на този спорт, Кръстю Ангелов от село Срем подари на своите съселяни и техните гости много футболни емоции. Тук бяха Димитър Якимов, Динко Дерменджиев, Валентин Михов, Иван Занев, Детелин Баялцалиев, Цветан Веселинов, Стефан Павлов, Марин Бакалов, Радостин Кишишев и други.
На 10 юни за поредна година той организира своя „Празник на Бога” в рамките на който имаше футболен турнир за ветерани с участието на 6 отбора. В мачовете от него взеха участие ветерани на „Ботев” – Пловдив, „Нефтохимик” – Бургас, „Левски” – София, „Странджанец” – Царево, Гостите от „Чорлу”, Турция, и местният отбор „Тунджа”. Събралите се на много добре поддържаното от Ангелов игрище в Срем, местни хора и зрители от околните села, Тополовград, Елхово, Ямбол и другаде, наблюдаваха интересен и динамичен футбол. До финала стигнаха отборите на „Ботев” и „ “Чорлу” , а победител в турнира стана отборът ветерани на „Ботев” – Пловдив.
Вечерта в дома на Ангелов имаше трапеза и веселба за всички гости. Там от Валентин Михов бе връчена и купата на победителите в турнира. Поздрав към всички, уважили неговата покана и празника му, отправи домакинът Кръстю Ангелов. Доброто настроение на всички се поддържаше от оркестър „4 Stars” от гр. Сливен. Песни и музика звучаха и хора се виха до късно през нощта в Срем.
Около 300 души бяха хората, събрали се в двора на къщата на домакина за празника.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 26, 2017 07:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.