Кръстю Ангелов направи поредния празник в с. Срем

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 15, 2015 14:50

Кръстю Ангелов направи поредния празник в с. Срем

„Празник на Бога”, така нарече поредния събор, който организира Кръстю Ангелов от Тополовградското село Срем. В присъствието на Валентин Михов, Наско Сираков, Динко Дерменджиев, Радостин Кишишев и още много футболни звезди от близкото и по-далечно минало, в селото се получи наистина празник. На добре поддържания от него стадион в селото се състоя футболна среща между ветерани на „Ботев” – Пловдив и местния отбор „Тунджа”. Получи се емоционален и хубав мач в който след дузпи накрая победиха гостите от Пловдив.

Празникът продължи привечер и вечерта в дома на организатора, където бе връчена купата на победителите и грамоти на други участници в мача. Кръстю Ангелов поздрави многобройните присъстващи, близо 500 гости, слово произнесе и Вальо Михов. За доброто настроение на всички се погрижи оркестър „Мечта” от Хасково, а хората не спряха да се вихрят и вият чак до късно през нощта.

Повече подробности в печатното издание в петък.

srem-2 srem-3 srem-4 srem-5 srem-7 srem-6

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 15, 2015 14:50
Напиши коментар

45 Коментара

 1. Христина август 1, 00:09

  На въпросите относно „глупостите ми“ – Казвам първо да се прочете как отговаря на Кръстю на невежите..Това е НеМислимо за този,който твърдиш ,Че си / Пратеник, Духовен Учител и т.н./ Казваш,че си завършил небесната школа и 30г. си обучаван. Би трябвало да те научат на най-елементарното,което е Задължително- Да трансформираш /преработваш/ отрицателната енергия,тя вече се превръща в твой плюс. А, не да се измъкваш,че отговаряш на нападките по същият начин. Трябва да можеш да се СамоИзчистваш и Зареждаш / източници-бол / И това НеМожеш! Нали се обяви за Исус, може би и навремето си казал- Лазаре стани и…ми направи масаж! Казваш,че мъжете те мразят и жените от някакво село винаги идвали по две,защото се страхували да идват сами / и те ли имаха страхова невроза / Бих ли посочила,че си искал да правиш „щастлива“ Ваня Тодорова,която ми е приятелка и въпреки моята злоба, тук не споменах имената на майките,дъщерите им, съпруги ,приятелки на „приятелите ти“?! Знаеме се основните ти „играчки“ и всяка,която е била знае и за някоя друга. Колко са, знаеш ли …Не е за добрият секс. Така се зареждаш,зареждаш и онези / ти ги нарече сенки,аз -глутница,доста са/ Чрез сексА имаш и контрол над дамите, държиш й половинките им. Обичаш да цитираш твой добър приятел Мирза Хусейн Али-Бахауула: „Хората сме като дъждовните капки….“ , Но преписваш и преработваш най-нагло Бахайските молитви. На Абдул Баха не му ли е мъчно,че го окраде?! Молитвата за съпруг,съпруга, за деца и младежи, за забременяване…“Вдигни завесата от очите на моя/та/ съпруг/а/…“ Нали казвате да проверяваме и тогава да говорим- На Гугалчо напишете Молитви на Абдул Баха, на Бахауула, на Баб и сравнявайте. Не се посвени и на Иван Вазов да посегнеш-стихотворението Молитва.
  „Дядо Господи ,прости ме…“ Как звучи „твоята“ молитва за деца?!
  Да се върнем пак на „сенките“, защо така ревностно отричаш извънземните. Беше обществена тайна, но вече не е- те са отдавна сред нас. Не всички са добронамерени и най си обечат да играят на богчета. Спомняш ли си първата ви среща,какво ти причиниха /знам,че не си се родил такъв,може би са те обработили когато си боледувал / Знаеш каква е целта им ,нали?! Никога не съм казвала,че не помагаш, но силата ,която имаш едва ли е от Първоизточникът. Казвам,че се измъкнах читава от нещо по-страшно от секта. Внушавам на колата ти и колите на тези,които те посещават да се повреждат , внушавам на кучетата да те лаят…/виж Нео Нула от 5ти март- Дяволи,демони…/ Спомни си за Дора и синът и Тошко от Сливен /“по-старите“ от группа ги знаят/ Засякохме се тогава . Дора била зле и Тошко я доведе до автогарата на Ямбол. По път разбрах,че се е отказала. Наближавахме Срем и тя се „промени“ искаше да се връща. След моста на Тунджа колата ти се развали. Дора пощуря повече,не искаше да тръгва ,отидохме пеш до вас/колата остана там/ Влязохме,поговорихме и ти отиде при комшиите да правите колата. Дора побягна на вън,аз след нея. Отвън на тротоара тя си пееше нещо /сякаш го играеше/ Говореше ми с груб глас- Иззчезвай, ммахай се от тука…Беше на „моменти“ Не оправихте колата и си тръгнахме с автобуса до Ямбол. Тя не ме познаваше, пееше си,говореше си…Хората ме поглеждаха и си умирах от срам. Така й не попитах групата от Търговище / нали с тях идваше/ за нея. Знаех,че се е оправила. На колко „възвращенци“ ,отказали се им е познато?! Говориш с груб глас, самонараняваш се, сякаш демони те нападат,виждаш разни неща…Въпреки всичкото „въртел“ , не съм преминала през това. Иначе си ги пращал и ти ходиш на „лов“ с тях. Знаеш,че нито ме стигате,нито може да ми навредите. Е, влязохте в пощата ми, поразбъзикахте настройките / и при мен и при други / Изтрила,неизтрила..кой си може си може. Някой повярваха,че съм споделила тайните им, други ми вярват. Пак лъжи! Нали написа- И групите ,в които членуваш. И с теб и най-активните в коментари ,отдаавна сме блокирани.Методът ви го наричат Прозорецът на Овертон,/ починал е преди години,не ми е в приятели / Та, първо бях г-жа, г-ца, после Хриси, Хриссс, накрая Христина. Толкова любофф, с такова разбиране…горкото злобно ,ревниво, отмъстително…. същество. При други-за една дума се избълва толкова злъч. На въпросите- Защо,защо толкова години?! Съгласила съм се! Ако не бях аз, щеше да е друга- за същото,по същият начин!
  Извинете ме,че написах цял „роман“ ! / не е новата ми книга / Не отговарям на ничии коментар. Кой ,какво и защо- всеки си носи отговорност!

  Отговори на този коментар
 2. vqra юни 27, 00:56

  какво не му разбирате на господин Ангелов и как въобще ви хрумва да го нари4ате секта?какво може да не му е наред на 4овек който оби4а БОГА питам аз?защото той освен да оби4а и по4ита Бога и да помага на хората друго не прави.заел се е велико дело,какво по хубаво от това?мислете бе хора,мислете.нека ви издялкам една иконка и ви кажа:ха сега молете се и целувайте.ще ми кажете:ами те иконите в църквите са осветени,святи са.оф да онези нашите святи попове с лъскавите джип4ета с позлатените дрешки са ги осветили,как можах да забравяяяя…онези „безгрешни създания“ дето си викат „баба ГУСИИИИ „И НЕ САМО ТОВА.знаците са много.на колкото и кръщенета да съм ходила децата кански пищят,голям стрес за тях.попа си пее молитвата с празен поглед без нищо да влага нали го видях с о4ите си.утивам да 4етат молитва за моя приятелка да роди лесно 4е и икона и бях подарила-роди в адски мъки…та дори в библията го пише:да нямате други идоли освен мене.а когато ИИСУС ХРИСТОС изгонва търговците от храма защото правят пари на Божия гръб..и нашата църква така прави за огромно наше съжаление…как може да ми искат 50 лв за кръщене…както и да е.естествено 4е има и добри хора в църквата дето са безкористни но са рядкост..оби4аите Бога на Него само се кланяйте,Него по4итайте и на Него се молете.правете добро и раздавайте безкористно.за това говори господин Ангелов.и никога не съдете без да сте проу4или и разбрали нещо със сигурност.

  Отговори на този коментар
 3. blu юни 25, 23:02

  Кой си ти ,че без позволението на Ваня Тодорова си правиш своеволия ,че пишеш за нея.
  Колко ти беше пенсията ,забравили 50 лева.
  Тази добра и благородна жена те издържаше ,защото нямаше какво да ядеш
  Тя плащаше всички твой телевизионни предавания.
  Тя всеки месец ти изпрашаше по – пощата пари за да живееш
  Тя ти откри банкова сметка и те хранише от чужбина ,ти празнуваше и организираше твойте сектански сбирки ,а тя ги покриваше с пари от чужбина ,защото я заплашваше.
  Трябва да поливаш дървото .
  Забравили го ей .
  Небеше ли ти този който я ограби духовно ,тя работеше върху всички духовни науки а ти я крадеш.
  Не те ли е срам .
  Когато дойде да плаче на моето рамо като говорим за доверие ,ти не я ли пожела като жена в собственият и дом
  Как си позволяваш само името и да и споменаваш .
  Саморъчно и написа във профила ,че си я ограбил духовно и материално
  И това ли ще отречеш.
  Много има да се питаш защо вече не е сред вас.
  Тази жена си тръгна без да обиди или да нарани някой .
  Не си и помисляй да петниш още веднъж тази добра жена .

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 26, 19:10

   Христина, познавам те добре, твоята злоба никога не е имала край. Това писание е твое дело. Искам да ти кажа, но и ти го знаеш, че Тошко, Ваня и семейството им съм ги обичал като добри приятели до денят, в който те се отказаха да идват при мен. Не ги мразя и сега, но до днес аз не знам причината, поради която ми бяха писали, че ще идват на гости при мен, но преди 3 години, те не дойдоха, въпреки че няколко пъти ми бяха писали, че ще ме посетят. Не само, че не ме посетиха, но и не се обадиха, че са в България. Какви бяха причините, за да постъпят така, аз до днес не знам. Ваня никога не е плащала телевизионни предавания, това са правили Веска, Наска, Лидия, Сашка, Валя от София, Наско от Ивайловград и много хора, които работеха в Неапол, на които Бог чрез мен е помогнал да изкарват хляба си. Ваня е изпращала по някой лев за Празника на Бог и два или три пъти през годината е изпращала една минимална сума в евро, но това са решавали те със съпруга й, никога не съм изнудвал нито един човек и ти го знаеш. Искам да ти кажа, Христина, че няма да постигнеш нищо с тези писания срещу мен, напротив така аз вървя все по-напред. Не ми пука нито от теб, нито от такива като теб, ако твоите лъжи вървят пред някой хора, пред Бог те не значат нищо. С това ти и такива като теб натрупвате толкова много негативи, че не знам дали ще можете да ги носите, когато Бог ви ги върне. Написах няколко реда в профила на Ваня, въпреки, че от няколко години те не пишат и не се обаждат, за да им напомня, че съществувам, и да й кажа, че това, за което пише, че хората трябва да се обичат, не отговаря на истината. Човекът, който им даваше познанията за Бог и ги подкрепяше пред Създателя, за да се измъкнат от калта, в която бяха, те сами се опитаха да захвърлят човека в калта. Написах им няколко реда и ги изключих от профила си, защото дърво, което не дава плод, се корени и на негово място се садят нови. Посещавал съм домът на Ваня един или два пъти, никога не съм оставал с нея насаме и не съм й предлагал каквото и да е. Можеш да я попиташ и тя ще ти отговори, че е така, скъпа ми Христина. Това, което пишеш, е пълна лъжа, с която ти и тези като теб се опитвате да спечелите доверието на хората и те да се отделят от мен. Който послуша теб и твоите глупости, халал да му е живота. Аз ще вървя след Аллах, Той ми е достатъчен, за да ме храни и да ме опазва от такива като теб. Тошко, Ваня и семейството им, никога не са ме хранили, в противен случай, аз трябваше да умра от глад от 3 години насам и да нямам нито едно предаване, щом твърдиш, че те са плащали всичко. Нека Тошко, Ваня, родителите й и цялото семейство да знаят, че никога не съм ги мразел и нямам такова желание, не мразя и такива като теб, Христина. Това, което пишеш ти и тези като теб, е достатъчно за вас, за да ви срине още по-надолу. Всеки, който ме е изоставил и ми е нанасял обиди, отново се е връщал при мен, и аз съм прощавал, защото знам какво нещо е страданието. Но вие, които минахте през страданията, дойдохте при мен и Бог ви измъкна от калта, вие забравихте за мен, и ти Христина. Но ще си спомниш ти и такива като теб за добрините, които съм правил за вас, когато Бог отново ви свали на дъното, в калта. На всички като теб Христина и лично на теб ви пожелавам да измислите още много простотии за мен, но от тях няма да имате никаква полза, защото не вие ме избрахте и ми дадохте познанията и не вие правите чудесата чрез мен. Единствено на Аллах вярвам и Него почитам, стремя се Неговата слава и познания да предавам на такива като теб. Дано някой ден и вие да станете човеци. Тези, които следват Аллах, Господ Бог на световете и познанията, които Той праща чрез мен, трябва да знаят, че аз никога не съм бил предател и не съм предавал никого на земята. Предаденият винаги съм бил аз, аз не съм виновен за тези, които ме предадоха и се опитват да ме винят без да погледнат вината в себе си. Онези, които се отказаха от мен, те се отлъчиха и от този, който ме научи на всичко, което знам и който чрез мен раздава на всекиму според делата- Аллах, Господ Бог на световете. Не очаквайте от нас подкрепа, защото вие сами избрахте да ни напуснете. Приятен път в личния ви избор. Повече няма да отговарям, защото няма смисъл да отговаряш на тъпи, слепи същества, които искат да признаеш, че сестра ти съществува дори да нямаш сестра. Поздрави от мен и Срем. Амин!

   Отговори на този коментар
 4. читател юни 24, 17:18

  Шантави сектанти, разкарайте се от сайта. Тук не ви е чат.

  Отговори на този коментар
 5. Кръстю Ангелов юни 24, 12:02

  Хриси, като че ли имаш намерение като твоята приятелка Ваня, да пишеш книга… Мислиш ли, че на някого са необходими твоите измислени истории за Кръстю Ангелов и други хора, които обиждаш, без да са виновни. Ти нарече проститутки, курви, педераси хора, които са те приемали в къщите си, давали са хляба от сърцето си и са се стремели да те уважават и то единствено и само заради мен. Не се опитвай да заблуждаваш хората по този начин чрез манипулация. Не спираш да пишеш до Кипър, Англия, Франция, Испания, Германия, навсякъде, където съм бил, ти пращаш своите писания на хора, които са ме поканили и имат доверие в Бог и мен. Пишеш и на много хора от България, които са приятели в профила ми, продължаваш да ги убеждаваш, че аз съм някакъв мошеник, шарлатанин. Говориш, че съм разговарял с жените само за секс, а така също, че колата ми се разваляла много често /а и колите на хората, които идвали при мен/. Казваш, че хора, които са идвали при мен, са започнали да ме изоставят , защото са разбрали, че аз съм сатана, който нанася огромна вреда на тях и семействата им. Искам да ти напомня, че мъжът на Силвия от София, която работи в Кипър, беше излекуван от Аллах чрез мен от същата страхова невроза, от която бе излекувана и ти. Само за 15 дни този човек влезе в нормален ритъм на живот и той бе в добро здраве на сватбата, която предстоеше на сина му. Валя /сватята/ на Силвия бе излекувана от рак на гърдата и до ден днешен тя и семейството й, заедно със Снежка и Валя са мои добри приятели. Те разбраха, че аз винаги съм бил и съм служил на Господ Бог на световете, и силата, която е при мен, я няма при никой друг на змеята. Силвия две години и няколко месеца се беше отрекла от мен, но след това отново помоли да се върне, така направи и Снежка, Ваня и други хора, които се бяха отделили от мен заради името Аллах. Те мислеха, че щом аз съм посланик на Бог, те трябва да живеят като царе на земята и да получават всичко на тепсия. Единствените хора, които в момента сте се отрекли от Аллах и мен, сте ти и Ваня от Плевен. Никой друг не ме е напускал и никой не си е позволявал да ме оплюва така, както ти се опитваш да го правиш навсякъде, където пишеш. Забрави колко много пищеше за сенките, които ми говориш, и как ревеше с глас:“ Моля ти се, Кръстю, помогни ми.“ Моята майка, аз и синовете ми, а така също и хората, които плюеш и наричаш простаци, курви и нещастници, ти подадоха ръка. Искам да ти кажа за Ваня от Плевен, когато навремето нямаше телефон и живееше в квартира от две стаи, в които гледаше болен свекър и свекърва, всеки ден тя ми пишеше по две писма. Върху писмото имаше сълзи, които тя лееше, поради тежките страдания, които преживяваше. Децата й имаха проблеми с учителите в училище, тя беше безработна, мъжът й Тошко от време на време намираше по някоя работа, едва не умираха от глад. Попитай я колко пъти искаше да си слага край на живота и кой беше човекът, който я утешаваше и помагаше на нея, на семейството й. Никога не й минаваше през ум, че някога ще има собсвтвено жилище, но аз винаги им давах кураж и се застъпвах за тях пред Аллах, Господа на световете. Дълго време ме канеха да ги посетя в Плевен,но аз отказвах, защото им нямах доверие, знаеш много добре, че аз посещавам само хората, на които съм се доверил. Причината за това са хора като теб и вас, на които съм дал всичко от себе си и съм се застъпвал пред Бог за вас, а вие ми сервирате вашите мисловни изпражнения и гаври. Ти и Ваня, а така също и Петя от Варна сте наясно кой е помогнал да бъдете спасени и да имате това, което днес притежавате. Искам да ви кажа, че вие не заслужихте моето доверие, а това означава и доверието на Този, на Когото служа- Аллах, Господ Бог на световете. С радост и отвращение казваш как си пикала върху книгите, които съм писал, и вътре е писало за аллаху маллаху… Ти не си пикала нито върху Аллах, нито върху мен, а върху себе си, Хриси. Знаеш ли как се лови шаран- първо му хвърлят много стръв, захранка, след като започне да яде спокойно от захранката изведнъж захапва нещо, за което се закача, казва се въдица. Чак тогава шарана разбира, че това, което му се случва, не е добро за него. Ти и такива като Ваня се броите на едната ми ръка. Това, което Аллах чрез мен е направил, е огромно и много хора могат да мечтаят за такива резултати. От моето село има много излекувани хора от рак на гърдата, на шийката на матката, на дебелото черво, на кожата, 5 човека са махнали очила 3-5 диоптъра, а общо около 50 и повече хора са махнали очилата от себе си, стотици, хиляди хора са спасени от Бог чрез мен от ракови, психически и други заболявания, едни от които сте ти, Ваня и нейното семейство. Никога не съм можел да пускам слънцето и да го спирам, нито съм виновен за земетресенията по света и у нас. Както ти написах по-горе, хората са излекувани от Аллах чрез мен, а не чрез теб и такива като теб. Много пъти си ме питала дали съм Мойсей, Исус,Авраам. Аз съм се усмихвал и съм казвал:“ Аз не съм Исус от Витлеем, а днес съм Кръстю от Срем.“ На теб и тези като теб ще кажа, че едно от имената на всички пророци в Библията и Корана е мое име в един от предишните ми животи, но аз не почивам на стари лаври, нито се плакна от похвалите, както не ми и пука от обидите на тези като теб. Моят Бог ще ми даде оценка в края на моята дейност в този живот, а не в миналия. Разумът, науките, които ми дава Аллах и делата, които прави чрез мен, ще се множат. Не се съмнявай. И след Бога, за когото ти говоря – Аллах, Господ Бог на световете и чистите Му слова, на които ти си пикала и си се подиграла и си изхвърлила с радост, ще тръгнат милиони хора по света, защото никога през живота си аз не съм работил против хората от различни националности. Създал съм много повече блага за тях, отколкото те за мен и ще създадам още много повече, защото Аллах, Господ Бог на световете е над мен и с мен, а това ми е предостатъчно. Аз не очаквам признание от човеците, защото те все още не знаят как да го дадат, това, което имам като познания и дарби, са ми дадени от Бог като доказателство, че ми вярва и ме подкрепя и аз- Него. Ще го прославям у нас и по света до пълната Му победа на земята, а от тази победа наслада ще получат онези, които тръгнат по пътя на обединението около Един Бог за всички народи по света Мир вам, Хриси, приятен път в личния ви избор на теб Ваня и всички като теб, но не се опитвайте да плюете върху мен, защото това е равносилно да плюете на Този, на Когото служа, а Той бави, но не забравя. После да не кажете, че е сте предупредени, не от мен, а от Аллах- Богът на света. Не го приемайте като заплаха, акато предупреждение от Този, за Когото говоря и денем и нощем. Поздрави от мен и слънчев Кипър!

  Отговори на този коментар
 6. Христина Борисова юни 23, 21:39

  Привет на всички, които писаха и на тези, които ще пишат коментар!
  Сега, когато и Ваня Тодорова излезе открито / има още много, но се страхуват-знаят как действа / отново питам Кръстю : Защо дойде в Плевен, не само да се похвали с новата си кола и НоватаСтара „придобивка“ / аз си имам „причини“ , а Ваня?! Как се опита да я върне?! Да, признавам, че събрах група и с обща молитва- Успяхме! Знам за какво дойде. Какво се случи във Велинград седмица след като отиде да гони злото- люта зима, свлачище Велинград- Пазарджик….Защо отрече явното,че колата му редовно закъсва насред път- нима не го знаят всички , пак напомням / виж Нео Нула от 5ти март- Дяволи, демони…пише точно за колите,защо се развалят / За мен е вярно всичко написано до сега и онова ,което ще се напише! Обръщам се към группа – Пак ли за мен ще пишете или за Ваня / измислете и причини някакви / или всички срещу двете ни?! Давайте, може пак да се поразходите в профилите ни- да пуснете пак вирусче….Не ме е страх, както писах това са…. подробности!
  Тази фраза наистина работи- ДО МЕН ДОСТИГА САМО ТОВА,КОЕТО ВИБРИРА НА ЧЕСТОТАТА НА ЧИСТАТА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ! Другото е….подробности! /виж за подробности /
  Успех на Търсещите!
  Така да бъде! Амин!
  P. S Наистина исках да е по другият начин и наистина имаше начин!

  Отговори на този коментар
  • Христина Борисова юни 24, 06:19

   Не се провъзгласявам за Новият Гуру, Пратеник , Не играя Спасител, Съдията , Не създавам Нови “ Движения“…/ и каквото се сетите там /
   Ваня си тръгна преди мен, срещнахме се миналото лято / след като си тръгнах / Попитах защо не ми е казала / последните две години ми бяха най-трудни, даваха ми се все по-ясни знаци, аз продължавах да питам и да се съмнявам- Ами, ако бъркам?! / Иначе ме питат – Как се усети, от кого знаеше?! Знаех през цялото време, но не съм знаела,че знам, В началото на 2011г., вече бях напълно убедена, но пак исках нови и нови потвърждения-четях, търсех….
   Не съветвам никой по никакъв начин да унищожава книги и каквото има там / някой го направиха-нямаше проблем /, Но…не го препоръчвам! На много хора съм писала и винаги напомнах- Ако се усетиш за какво иде реч, по никакъв начин не се издавай! Много е важно! Иначе няма проблем да му кажеш, той знае какво говоря и пиша-аз така исках- да знае! Има и много други „усетили се “ / доста от тах не познавам/ Няма да ги намерите в профилът ми, както писах-понаучих някой неща. Съветвам всички тях да стоят настрана.
   БлагоДаря ти Кръстю, на много неща ме научи! Благодарна съм и на онези,които се опитваха по всякакъв начин да ми навредят- точно те бяха най-добрите ми Учители!
   Не отговарям вече на никой по никакъв начин, Не споменавам имена…Наистина намерих много нови приятели,бяхме като едно голяяямо семейство. Била съм една от вас, но вече не съм!
   Желая ви щастие!
   Така да бъде ! Амин!

   Отговори на този коментар
   • Петя юни 24, 11:24

    „Да правиш добро на простаци, Санчо, е като да наливаш вода в морето“.

    Отговори на този коментар
    • Мина март 30, 15:19

     Мир на душата му,

     но ако той беше християнин като майка си и отците си и поне малко в мир с името, което носеше, или учител, както обичаше да го назовават, едва ли би си позволил думите по-голу.

     И ако християните му прощаваха неговите „невинни“ „духовни“ заигравания, като в най-лошия случай да е получил анатема от някой поп, то последователите на един друг бог, чието име той, а и неговите любимци почитатели повтаряха (и повтарят) в захлас, едва ли биха му простили всичките му необичайни „духовни“ превъплащения.

     Доста търсещи души подведе и заблуди. Живият пример за това, как едно затънтено, със стари традиции място се преобразува в известно средище на „духовните“ вакханалии. Естествено, с активната подкрепа на тв медиите, които се надпреварваха да му дават трибуна – каквито телевизионерите, такива водачите, такова и духовното израстване. Към тези, у които вече се е надигнала вълна на протест и негодувание към казанато от мен – погледнете публикуваните във фб клипове от т. нар. празник на „бога“ – пържолите, и най-вече гюбеците и странните подскачания и движения, наподобяващи един конкретен животински вид, едва ли говорят за духовно израстване и на милимитър, напротив – те показват единствено промитивизъм от джунглата, и връщане към каменната ера. За съжаление това е безпощадната истина, колкото и да боли.

     Мили хора, потърсете утеха във вашите корени, във вашата родова история, памет и традиции, доколкото все още ги има – прекъснете ли ги, лишавате от тях и децата си, и техните деца, завинаги – нещо непростимо, което досега не се е случвало, дори и в най-тежката история на страната. Преди да се опитваме да достигнем „новото познание“ или един по-висок етап на духовно развитие, добре е да опознаем собствената си история и духовни традиции, на които да се „опрем“, за да не губим равновесие – отрицанието и непознанието са най-прекият и най-бърз път към заблудата. Вярвам, че повечето от вас по-рано или по-късно сами ще достигнат до своето лично прозрение.

     Бъдете здрави!

     Мир на душата му и бог да го прости!

     Отговори на този коментар
 7. Христина Борисова юни 22, 06:52

  Привет, Кръстю !
  Колата ти редовно закъсва насред път, Кръстю! Това е известно на всички и подписка да направиш- все е тая! Хората го знаят, аз само казах къде могат да прочетат за какво става въпрос- На фейса страница Нео Нула от 5ти март: Дяволи, демони….там пише и за черната сянка / както се подвизаваш / Относно хората -не знам кой идва и се връща от Срем и няма как да внушавам на хора,че колите им се повреждат. Пиша по „темата“ питат ме- Тя и нашата се развали, значи ли,че много ни е навредил?! За това и попитах- Молитвата за пътници и шофьори, дали ти помага?!
  Знам,че има възвращенци, не всички могат да понесат последствията от своята „неблагодарност“ За това казвам на всички какво съм направила- Обадих се да ме махнат от електронната ти книга / писала съм под внушение / Поисках да ми върнеш 1300лв., също дадени под внушение. Такса нямаш, пари на някой хора не вземаш, но се внушава Благодарност .Звънях и писах постоянно, бях ти дала и срок до кога. Да, занимавам се с дарителство и тези парички щяха да отидат направо в една сметка-имаха нужда за спешно лечение. Все още се страхувах за това й върнах книги и каквата имах в 3 колета. После като разбрах,че няма място за страх- Страхът храни ,онези, на които служиш. При поредното разчистване намерих книги -изгорих ги. Нарязах фанелка, знаменце, изпишках се на тях и….контейнер.
  Писах,че отговарям на всичко от книгата на Деян Раднев “ Живот на Светло /злото как действа / Един от начините е-да сме скарани със семейството. Те са единствените хора,които ни захранват с чиста любов.Това съветвам и всички- Да си оправят отношенията, много е важно това! Кръгът трябва да е пълен! Бях скарана със сестра ми и племеницата 3г. , въпреки,че постоянно ми повтаряше да се помирим, друго се внушаваше. Оправихме си отношенията след като си тръгнах от Срем и сега сме много близки.
  По един или друг начин отговори на всичките ми въпроси. Отговори и продължаваш да отговаряш. Не кой си- а какво си?! Ако беше този за когото се представяш трябваше да трансформираш отрицателната енергия / помията ,с която те заливат / Не да отговаряш и заплашваш, а да преработиш тази енергия в положителна- тя щеше да се върне умножена при теб. Това не го можеш- Задължително Е! Трябва да можеш да се изчистваш, а не да караш хората да ти правят масаж / чистенето става,чрез канала,които си отворил, има и много други начини за зареждане / Ти дърпаш от хората- защо?! Защо се обаждаш на хората ,караш се защо не те търсят, припомнаш какво си направил за тях и тайните,които са споделили с теб?! Защо звъниш на дамите / много са / това,което казват звучи по един и същ начин- Мислех си….докато не започна да ми звъни, иска да съм щастлива, върти ,сучи…все за секс говори и пита- Мъчно ли ти е за мен?! Питаха ме този „израз“ какво значи?! Предполагам нещо като “ вербуване “ Хайде дами, споделете, тук сте анонимни- Притеснявал ли ви е по този начин?! Да отговорят само Притесняваните! / знам,че ще се включи группа и като започнат…/
  Да, има много излекувани от нелечими болести, но силата ,която имаш едва ли е от Първоизточникът! Беше сторено чудо за твой близък / някой имена няма да споменавам / Защо същият викаше по цял ден из двора,защо не прогони ,“онези“ ?! Удряше се в гърдите и викаше – Тука, тука! Гърдите му бяха изсъхнали, пушач ли беше или е работил в мината?! Забиваше пръст в този човек- С твоя инат, с твоя характер, ето за туй страдаш! Същият почина от бъбреци. По същият начин забиваше пръст и в мен,молех те да не ме сочиш така / които е наясно знае за какво говоря- пробива се дупка / Слагах ръце пред гърдите си. Удари ме в бъбреците, така ме беше източил,че не можех да ходя. След това вече „проработи защитата ми “ Казваше ми – Устата ми пресъхна от отрицателната енергия,която ми даваш! Отговарях- Моляяя, а ти какво правиш?! Кога устата пресъхва, за какво беше толкова жаден- вече не можеше да цоцаш безпроблемно. Не се усещаш,че сам се разкриваш все повече и повече. Остана да кажеш и точно на кого служиш. Мислех,че са те подвели, че не знаеш- Знаеш прекрасно, нали се разсмя,когато ти казах,за черната сянка,която застана до мен / трябваше да ми се даде ,чрез теб,да се помоля, да си сложа ръцете на корема…/
  Спомняш ли си на какво те подложиха при първата ви среща,какви са тези същества?! Най-обичат да си играят на Светли, да се представят за бог…Твоето псевдобогче не преде, колкото и заплахи да сипеш- не им понася вибрацията и скоро трябва да си съберат крушите вече. Хранят се със страх, злоба, омраза, притеснение….всичко що вибрира на ниска честота. Хранят се и с превъзнасянето на гуруто- за това и държиш да те четкат,че си хубав, млад и т.н. Не понасят Светлината и Чистата Безусловна Любов. За това съветвам всички, към които сипеш заплахи само за минутка си кажете / не е нужно да се концентрирате, не се иска голямо усилие- то си работи / -Кръстю, изпращам ти енергия от Чиста Безусловна Любов и СребристоБяла Божествена Светлина !
  За това й не успя да ми навреди,не ,че не ги е пращал- няма как да стане,на друга честота съм!
  Не се страхувайте! Не с омраза,с любов го „къпете“ – това е най-мощното оръжие!
  Успех на търсещите!
  / спирам с въпросите и вече не отговарям, лято е, хората излизат във ваканция- сериалът доста се проточи. /

  Отговори на този коментар
  • Диана юни 22, 11:03

   Много, много интересно как хора, които до вчера са звъняли и плакали на Кръстю Ангелов за помощ, днес започват да му дават съвети и едва ли не да искат да му помагат. Не е случайно, че няма нито един пророк от женски пол…!!!
   Да ме опази Бог някога да си повярвам, че съм родена с мисия да помагам на хората и да ме опази от заблудата, която по Негова воля владее света. Стотици книги излизат ежедневно от печат, всеки говори за някакви същества, астрали, дупки, коя от всичките сочи правилния път?! Живейте живота си, бе хора, радвайте се, почитайте Бога и вършете добри дела! Всеки на тази земя е свободен да върши, каквото иска и е отговорен за действията си! Оставете Бог да съди!

   Отговори на този коментар
  • Силвия Янакиева юни 23, 10:04

   Дела трябват, Христина, а не думи! Докато ти си приказваш Бог чрез г-н Ангелов помага на хората, които искат това. Никой не е отишъл на сила да търси помощ от него и ти знаеш най-добре от всички това. Отговори ми на въпроса: Защо пропътуваше толкова километри до Срем в продължение на толкова години? НА СИЛА И ПРОТИВ ВОЛЯТА ТИ? Какво търсеше толкова години там и това ли заслужава човекът, който единствен ти подаде ръка и покрай който спечели толкова много приятели. Ти изгуби много, Хрис. ДА МЕ ПАЗИ БОГ ОТ ЗАБЛУДАТА!

   Отговори на този коментар
  • ВЕСКА ТОДОРОВА юни 23, 12:34

   Привет Хриссс,чета писанията ти и невярваам на очите си доколко може да ти се е променило съзнанието.Просто един нормално мислещ човек неможе да напише това.Познаваме се отдавна и знаем поне малко кой какво преставлява,и как се е отнасал през годините когато сме били заедно обединени и задружни и близки.Огромното семейство така да го нареча продължава да съществува и с всеки изминал ден да се увеличава.Въпреки гнусните и неверните слова с който искаш да въздействаш на хората които са получили и продължават да получават чрез КРЪСТЮ от АЛЛАХ, БОГ, ВСЕМОГЪЩ, МИЛОСЪРДЕН и който с каквото име да го назове той е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ хора по света,няма да се подведат.бъди сигурна че само такива като тебе с болни мозъци някои от тях са писали в коментарите могат да ти повярват.Никога до сега не съм ти писала и това ще ми бъде последното обръщение към теб и всички твои заблудени последователи.Искам само да ти напомня може да си забравила колко хора приятели и роднини на Кръстю си обиждала без причина и после си се извинявала .За мене един нормален и интелигентен човек никога не би го направил но ти го правеше и то не един път.Затова се замисли и си помогни на себе си защото ти имаш нужда от помощ.На мене тези не ми минават аз го познавам КРЪСТЮ от 16 години и знам какво получавам всеки Божи ден.Бъди жива и здрава и успех по пътя който си хванала.
   с уважение:Веска от Велинград.

   Отговори на този коментар
 8. ДИАНА юни 21, 13:23

  Да,в миналото Айнщайн, Архимед,Нютон, днес Кръстю Ангелов, Наско Сираков, Вальо Михов и много други хора с таланти от Бог, са обвинявани за луди,избягали от диспансер. Хората винаги оплюват тези, които Бог е избрал и е надарил, за да водят човечеството към прогрес и светло бъдеще. Основна българска черта / а и не само българска/ е да мрази и хули този, който го превъзхожда, вместо да се поучи от него и да се радва на таланта му. Затова никога няма да излезете от калта, а ще затъвате все повече, многознайковци и разбирачи от всичко!!!

  Отговори на този коментар
 9. Киро юни 21, 08:42

  Шарлатани като тоя кръстю ги оправят най-добре в затвора. Дъртия му п…. не е очаквал, че ще го критикуват, а само да го хвалят.

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 21, 12:33

   Киро, пожелавам най-скоро време това, което пожела за затвора на мен,да ти се сбъдне. Не аз, а ти сам си го пожела. Що се отнася до дъртия му….. от както съм се родил никога не съм остарявал, нито с разума си, нито с делата си и с това, което правя, пиша и говоря. Тъй като съм творение на Бог, което признава Неговата славаи величие, мога да ти кажа, че когато Бог остарее, ще остарея и аз. Виждам, че мисленето ти е ограничено, тъпо, педалско и нещастно, затова искам да ти кажа, щом не познаваш математиката, не давай съвети на хората как да решават задачи. Ще ти задам няколко въпроса, а ти сам си отговори. На земята има много храмове, джамии, синагоги, мюсюлмански, будистки и други със златни покриви, за които са изразходвани милиони средства. Ти видял ли си някога училище или университет със златен покрив? В тези храмове папите, владиците, кардиналите са облечени със златни дрехи, а учителите в училищата и университетите са със златен разум. От къде излизат инженери, лекари, хирурзи, спортисти, строители. От църквите, джамиите и синагогите ли, тъпанарино, или от училищата и университетите? Твоето съзнание е такова, защото вярваш в такива хора, които са със златни дрехи, но празен мозък като твоя. Много съм критикуван и още много ще ме критикуват, нито се радвам на похвалите, нито ми пука от такива като вас, които ме критикуват. Това, което знам и правя, и страданията на хората, които Бог отнема чрез мен, е дарба, дадена ми не от капитализма, християнството и мюсюлманството, а от Бог. Затова на Него правя празник и ще правя, докато Той ме държи на тази земя. Както казах на един като теб, това, което написах е огледало на това, което ти пишеш към мен. Не се дразни на критиките, които съм ти отправил, следвай пътя на слепотата и тъпотията и никога не питай защо живееш в нищета и мизерия, защото те ръководят такива като теб…Приятен път в личния ти избор, п…..

   Отговори на този коментар
  • Силвия Янакиева юни 21, 23:27

   Ние всички сме в затвора, Киро. И да знаеш няма излизане, освен ако не си размърдаме малко мозъците и задниците и не обърнем внимание на думите на един „шарлатанин“. Този когото обиждаш помага ежедневно на стотици хора, а ти дори и на самия себе си не можеш да помогнеш. Защото когато Бог те притисне и нямаш познанията и силите да се справиш може и да се молиш за помощ на човека когото в момента плюеш!

   Отговори на този коментар
 10. terrestrial юни 20, 21:46

  Кръстю, сигурен съм, че си освидетелстван. Сигурно и цоцаш от държавата инвалидна пенсия, тъпак.

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 21, 12:43

   Да, г-н анонимко. Освидетелстван съм лично от психиатричното отделение в Стара Загора и получавам, както ти го наричаш, инвалидна държавна пенсия, че съм луд. Но, за съжаление, ти пишеш и тъпак. Мога да ти кажа, че четирите книги, които съм написал „И рече Бог“ съм ги подарявал на комисията, която ми е потвърждавала пенсията. Вече 20 години тези органи ме водят за луд или и те, колкото теб разбират от това, което говоря, пиша и работя. Не забравяй, че често пъти в някои телевизионни предавания с усмивка отговарям на въпроса, който и ти ми задаваш: “ Исус, Мохамед, Айнщайн, Нютон,Архимед и много други като тях са наричани луди от такива като теб, но никой от тях няма документ, а аз имам документ и пенсия.“ Аз съм един от най-откачените и луди хора, които работят за щастието на тъпи човешки същества като теб. За съжаление, вие с огромно желание работите за вашата простотия и наричате себе си християни, мюсюлмани, капиталисти, комунисти. Аз не съм нито един от вас, аз съм ТВОРЕНИЕ НА ГОСПОД БОГ И СЪЗДАТЕЛ НА СВЕТОВЕТЕ. Скъпи ми, тъпанарино, анонимко, говоря на езика, с който ти се изразяваш, дано ти хареса това мое откровение към теб и всички като теб. Знайте, че обидите и похвалите ви никога не ме ласкаят и не ме нагрубяват. Вървете по вашия път с вашите богове и светци, а аз ще разнасям славата и ще правя празници на Този, Който ме създаде и ще ми отнеме живота, когато Той реши. Само Бог заслужава слава, а такива като теб заслужават това, което в момента носят на гърбовете си- градушки, наводнения, болести, страдания, безпаричие. На каквото сте си постлали, на това ще спите. Приятен път в личния ти избор.

   Отговори на този коментар
 11. silver star юни 20, 19:31

  Всички вие, да не сте избягали вкупом от някой психо диспансер ?

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 21, 12:55

   Не съм избягал от психодиспансера, те ми предписаха рецепта, че съм луд и ме трудоустроиха по болест. Естествено всички разумни хора на тази земя и да не са били в диспансер, винаги са били луди за останалите. Не се срамувам от това, което казвам, дори го приемам с усмивка, защото наблюдавайки как разумните и мислещи хора като теб, които ме оплювате, ръководят държавата и света, ми става още по-смешно. Но нали такива са и вашите ръководители, на които падате в краката и правите паметници, които прославяте. Когато гумена крава започне мляко да дава или куче от камък опази стадо овце от вълци, тогава и такива като теб ще бъдат щастливи. Приятен път в личния ви избор.

   Отговори на този коментар
 12. YHWO юни 19, 22:15

  Вие да не сте от някоя секта ?

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 21, 12:49

   Неуко, нещастно, анонимно и тъпо същество, както казах, говоря на езика, с който вие пишете към мен, за да направите анализ как се чувстват хората, когато им пращате такива послания. Нека ти и всички подобни неуки хора като теб да запомнят, че думата секта означава сдружение от хора, които работят за постигане на дадена цел. Така,че анонимен и непросветен човеко, исляма, християнството, комунизма, капитализма и други подобни на тях организации, са секти и съм сигурен, че поне в една от тях точно ти членуваш. Питам теб и всички останали, които пишете срещу мен,сектите, в които членувате, направиха ли ви щастливи хора на земята?! Отговор не искам от вас, защото това, което днес се случва по света и в България е ад под небето. На мен не ми харесва този ад и затова отидох при Господа и Създател на световете. Тъй като съм доволен от Него, Му правя празници и прославям и денем и нощем Неговото име, защото Той ми помага да живея добре на тази земя, а не вашите християнски, мюсюлмански и други секти. Езикът, с който ми говорите и аз ви отговарям, никога не ми е харесвал, но както казах, това е огледало на вашите действия срещу мен. Приятен път в личния ви избор.

   Отговори на този коментар
 13. Ангел юни 19, 20:09

  Ти ако беше Божи човек, нямаше да използваш такъв език, глупако.

  Отговори на този коментар
  • Петя юни 20, 12:25

   За твое съжаление, праведнико, този човек няма ореол и не го рисуват по икони, той е обикновен човек и нищо човешко не му е чуждо! Жалко, че не можеш да използваш познанията, които има! Ти ако беше истински МЪЖ, първо щеше да се запознаеш с това, което този човек прави, и ако имаш някакви въпроси или критика, щеше да отидеш и да му ги отправиш лично, а не да седиш вкъщи на компютъра и да пишеш педалски коментари!

   Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 20, 14:04

   Де, що има хора по земята са БОЖИ, тъпанарино ангеле, само ти си на дявола човек и това го доказваш, като ме наричаш ЧОВЕК БОЖИ! На каквото си постла, на това ще лежиш. Не мисли че съм светец, аз просто съм на бойното поле в ада и който ми вади нож, от нож умира! Моя Бог не обича такива келеши като теб, които с тъпото си мислене, освен да плюят по хората, друго не умеят. Затова такива като теб живеят в помията на този свят. Живей си и целувай задниците на тези, които те ръководят, но не искай от мен да те последвам. Аз отдавна съм свободен човек и си живея свободно, без религиозен и партиен фанатизъм, има само ЕДИН ЧОВЕК, който ще ми държи сметка на живота, говедо, и това е Бог, Той ми даде живота, страданията и радостта, и само Той ще ми ги отнеме. Може би, ако беше мъж, щяхме да седнем и да поговорим като мъже и щеше де разбереш какво искам да кажа чрез този празник в чест и за Славата на Бога, а не на твоите религии. Но ти като една женичка без поличка се занимаваш с клюки и оплюване, какво очакваш от тези, които плюеш, да ти направят паметник ли?! В живота си съм срещал много боклуци като теб и не ми пука от измет като вас. Дано тези нежни слова да харесат на теб и тези като теб! Нека те пазят от злото, което Бог сътвори, тези, на които вярваш, а мен ще ме пази Аллах, Господ Бог и Създател на световете! Георги и Жоро са едно лице, както и Аллах и Бог са имена на ЕДИН БОГ- малко познания за ограмотяване на тъпото ти съзнание!
   Ангеле, начинът, по който ти отговорих, е огледало на твоите писания към мен, а и писанията на други като теб. Знам, че няма да ти е добре като ги четеш, но мислиш ли, че за мен е добре да ти чета глупостите, след като аз никога не съм те наранявал в живота, нито теб, нито твоето семейство. Ако ти харесват такива отговори, пиши, за да ги получаваш. Не ти желая злото, но щом не познаваш математиката, не я обсъждай с тези, които я владеят, защото ще станеш за смях. Мир вам, Ангеле, дано това е един урок за по- доброто ти отношение към хората, които никога не са те нагрубявали в живота. Когато хвърляш камък, знай, че пада върху твоята глава! Поздрави от мен и Срем!

   Отговори на този коментар
 14. Христина Борисова юни 19, 19:24

  Привет на всички, които писаха и на онези, които ще напишат коментар!
  Застанах за името си 07… и помня какво съм написала. Относно глупостите ми :
  За колата на Кръстю ,че се разваля и колите на посещаващите го / или където е присъствал/ На фейса профил Нео Нула от 5ти март- Дяволи, демони…пише точно за колите. Отдавна говоря за това , но няма как да им казвам какво да пишат.
  За пострадалите :Първите книги бяха издадени от в. “ Феномен “ , редактор Снежана Кръстева .Кръстю не хареса първата книга, Снежана почина точно по време на издаването й. / писала съм на страницата му ,какво твърдях ,беше ми забранил да говоря за това- тогава си го отнесох, схвана ми се ченето за една седмица, през 2ч. болка като при нерв / При втората книга / не помня какво не хареса / катастрофираха от екипа на Петко Томов. Томов му казал- Повече твоя книга няма да издаваме, все има нещастен случай.
  За онези същества- Поразрових се. Справка: “ Планът на сивите “ от Алекс Кулиър и друг доста интересен материал на Кайл Грифит от 1988г. Има снимки, няколко вида са, аз виждах червеникавите / може да попитате Снежка-сестра на Валя Италия, беше отдавна,но такова нещо се помни. Защо Ваня Петкова е крещяла така?! /
  За сексуалната енергия / тя е най-чиста / Наблегна се в коментарите на „причините ми“, не съм й крила. Четох за една секта,как се действа. Написах коментар,че й аз съм била интимна с гуруто /без да споменавам кой и къде / Отговориха,че ме поздравяват за смелостта, за тези неща открито не се говори. Преди време ми изпратиха снимка-мога ли да разпозная модела / има я в профилът ми / В книгата на Деян Раднев “ Живот на светло“ са описани всевъзможни начини как действа злото. Отговарям на всичко, написах, че мога да допиша една глава- Сексуалната енергия
  За това- Кой действа,чрез заплаха ? Кръстю отговори и на Канта и на Ангел. Какво пише в Коран- Пратеникът отговаря на невежите Мир и отминава?! Или има спуснати нови послания как да отговарят на невежите- Простак, боклук, ще ми кацнеш, еди кво си ще ти се случи и т.н. Тези изрази са присъщи за мен-злобното, ревниво, отмъстително и объркано същество Да, това не е онзи Аллах на ислям, бахай и т.н. Но не е на Небето, а обитава псевдовселена /ниският астрал / имат си Йеховова, Гавриил и т.н. Не веднъж съм казвала да предадат поздрави на Същият и онези същества. Да, била съм от вас и аз съм участвала ,дори съм агитирала хора да пишат,когато се пише против Кръстю. / знам какво ще отговорите- никой не ни е карал / Точно за това бях една от вас, пак повтарям,че Кръстю си ме „отгледа“ Моята драма,не е драма- Аз съм избрала да премина през всичко това, даже съм се съгласила да нямам деца / които ме познават знаят колко ги обичам и че съм като магнит за децата до към 3 години и болните дечица / Нямам намерение да се връщам пак за същото Тук / тогава на какво ли трябва да се съглася / Мислете, говорете, пишете….не ме е страх. Опазиха ме да сега, ще ме опазят и за напред. Никога не е имало и няма да има сила / без значение с какъв арсенал разполага / ,която да се поротивопостави на Първоизточникът!
  Знам какво правя и защо го правя, поемам отговорност!
  Желая ви щастие!
  Така да бъде! Амин!

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 20, 13:44

   Здравей, Хриси!
   В отговор на твоя коментар ще кажа следното:
   Да, първата ми книга, беше издадена от вестник „Феномен.“ Да, жената, която много ценях и уважавах, почина и не можа да види изданието. Материалът, който бях изпратил за книгата, не беше пуснат целия, беше много съкратен и книгата бе направена по християнски стил, като имаше термини за света троица, господа христа, светци и други. Ако бях пуснал на пазара книгата по начинът, по който я бяха направили в редакцията, до ден днешен щяха да се продават милиони бройки от нея. Материалът, който бях писал в темите „Защо промених мисленето си“, „Защо моят Бог е Аллах“ и „Защо Аллах е Богът на света“, не влезе в книгата, незнайно защо за мен. Знаеш много добре, че парите за книгата бях събрал с огромна мъка, въпреки всичко, когато дадох на г-н Томов сумата, за която бяхме говорили, тогава той ми поиска още два пъти и половина повече пари от първоначалната сума. Това беше един шок за мен, защото аз никога не съм разполагал с пари и трябваше отново да тръгна да моля и търся. Въпреки всичко, аз ги събрах и платих. Но не получих книга, а боклук, който аз изгорих. Наложи се да преработя книгата и да платя нова цена за нейното ново издаване. Това не ми хареса, защото г-н Томов и екипа му се подиграха с мен. Искам да кажа на теб и на всички хора, че не аз давам живота на хората и не аз го отнемам. Бог е решил и направи това със Снежана, а що се отнася до катастрофите на Томов, за тях аз научих много по-късно…
   Относно Снежка и Ваня ще кажа, че те прекъснаха своето приятелство с мен за известно време и една от причините беше, че Аллах е моят Бог. След като страдаха доста години, днес те отново се върнаха при мен и Бог отново излекува страданията на Ваня, които според медицината бяха неизличими, както тогава, така и сега. Нито някога съм ги гонил, нито съм ги викал сега отново да се връщат. Днес те разбраха, че Аллах и Бог са име на едно лице и са щастливи хора и мои добри приятели, не само Ваня, Монката и Снежка, а цялата им фамилия.
   Другият човек, който катастрофира и беше дълго време в кома- Виолета Сидерова от Харманли, до днес тя и семейството й са мои добри приятели. Бог възвърна Виолета към живот. Сега тя говори, върви, остава й още малко да зарасне костта на крака й и след две седмици Виолета, Веселка, Пламен, Ваня, Ерик и баба Марийка ще бъдат на гости при мен в Срем. И отново с Виолета и нейното семейство ще пием от Божията ракия и ще продължим да се радваме на живота.
   Относно твърдението ти, че колите на хората, които идват и си отиват от Срем, са се чупили, мога да уверя, че това са пълни глупости, които се опитваш да внушаваш на хората. Да, аз не крия, че от време на време карам колата си на сервиз, но не забравяй, че аз съм човек, сътворен от Бога, а не Бог. Както вие понякога кашляте и кихате и ви се случват някои неща, така и на мен се случват. Разликата между вас и мен е, че чрез мен Бог е правил, прави и ще прави много чудеса, за които ти и твоите групи, в които членуваш, можете да си останате само с плямпането си срещу хората. Когато познанията и делата говорят чрез Бог и мен, твоите приказки и оплюванията на всички вас нямат никаква стойност. Много хора са се опитвали да свалят гарда ми и вярата ми в Аллах, Господ Бог на световете. Секретните служби на България ми насочиха лазерна пушка, за да ме убият през 1999г. Както миналия път казах- ТВ „Скат“ и подобни на теб хора се опитват да ме спрат да правя това, на което Бог ме е научил. Казвал съм го и пак ще го кажа, че предварително сте загубили битката, която водите срещу мен, защото първо трябва да победите Аллах, Господ Бог на световете и мен.
   Искам да добавя и още един случаи, който си забравила да споменеш. За момчето, което хвърли Корана в р. Тунджа и се отнасяше с омраза и пренебрежение към мен. Един ден той се удави в един кладенец в Срем и не само, че удави себе си, но и едно невинно дете.
   Не аз съм виновен за страданията на хората по тази земя, не аз намалих пенсиите и ограбих парите на пенсионерите, не аз разболявам и лекувам хората, всичко прави Господ Бог на световете. По света има толкова много катастрофи, земетресения, наводнения,нима мислиш, че аз съм виновен за това.
   Пишеш, че съм те отгледал. Аз не отгледах само теб… Ти имаше само една приятелка в София и така да се каже ухажори от жп поделението в София, но това са си твои неща и не искам да ровя в тоалетна. Аз те запознах със стотици хора, семейства, дадох ти съвет да си купиш компютър и да работиш с него, помогнах ти с мои приятели, знаеш колко пишеше на Диана, Иванчо, Силвия да ти помагат като не можеше да се справяш с компютъра и те винаги ти помагаха с любов. Когато видях, че твоята вяра не е достатъчна, за да ти се отворят ушите, /защото не аз съм ти дал глухотата/ и разбрах, че Бог не желае да ти я отнеме, аз ти дадох съвет какво да направиш, за да ползваш благата на Бог чрез държавата. Колко пъти съм се молил за заплатите на вашето жп и винаги, когато си отделяла средства и си ги давала, ти си казвала:“ Не ти ги давам да те подкупвам, а за всичко, което правиш за мен, моята майка и нейния съпруг.“ Винаги обвиняваше сестра си и много хора, аз ти казвах, че кръвта вода не става и трябва да надвиеш ината си, за да живеете в мир.
   Както ти казах, никой никога не те е мразил, нито аз, нито моето семейство, нито всички с които те запознах и ти продължаваш да плюеш. Ти гонеше една цел- да станеш господарка на моя дом и моето семейство. Това никога не съм ти го обещавал, нито на теб, нито на Бог, защото ти може да си ми била добър приятел, но никога не си била жената, която съм искал да застане до мен и да ми бъде спътник до края на живота. Ти винаги си казвала, че ината, който притежаваш, ти пречи да живееш щастливо. Имаше много причини, поради, които ти не можеше да се движиш навсякъде с мен.
   Да, аз обичам Бог, живота, спорта, семейството, добрите компании с приятели, обичам и добрия секс. Но това не означава, че ако вляза да се нахраня в един ресторант, аз трябва да го купувам..
   Живей си, Хриси, радвай се на живота, защото той е създаден, за да се опитаме да бъдем щастливи, а не, когато ние сме нещастни, да нараняваме и другите и да се опитваме да нарушаваме щастието им. Това, за което пишеш, че се страхувам от теб и тези като теб е равносилно на това слона да се страхува от мравката. Аз уважавам мравките, но не обичам да се бутат в краката ми и да пречат на пътя, по който искам да вървя. Никога не съм се опитвал да мачкам мравките, достатъчен е Бог, за да ми чисти пътя. Ако Бог е наказал г-н Томов или някои други хора, е Негова работа. Лично аз не съм го молил за подобни неща. Винаги съм твърдял, че на дървото, което дава кисели плодове, трябва да се сложи калем, за да се облагороди, понеже има силен корен и може да даде едри и сочни плодове, ако се облагороди.
   Хриси, ако аз и всички, които обиждаш, сме накърнили твоето самочувствие, нека Бог да ни прости, но тъй като познавам себе си и тях, знам, че никой не те е наранявал. Ти сама дойде и сама си тръгна. Пожелавам ти приятен път в твоя личен избор, но никога не обвинявай мен и тези, които до ден днешен ти изпращат приятелство и Божия любов. Ако продължаваш, знай много добре, че кой каквото прави, за себе си го прави. Не очаквай от мен да правя това, което ти правиш. Какво ще мислят хората за мен, не е важно, най-важно за човек е да спечели доверието на Бог. Познанията, които имам, и хората, които Бог е спасил чрез мен, са едно доказателство, за което няма да говоря. Бог си е казал думата. Написах това, за да ти отговоря на въпросите, които винаги си задавала и си казвала, че се страхувам от тях. Страхувам се само от Създателя си, от теб и вас – никога. С приятелски поздрав от мен и Срем:Мир вам!

   Отговори на този коментар
 15. 071005 юни 19, 11:05

  Слепотата егоизма омразата нямат край.Ти им предлагаш рая те искат да служат на дявола и да ги яде омразата .Ами на всеки му според делата.Спомнете си какво сте написали за Кръстю един ден и тогава поискайте прошка.Той пак ще ви приеме.Мир вам.

  Отговори на този коментар
 16. Ангел Кръстев юни 18, 18:26

  – Хапчетата, Кръстю, май не ги взимаш редовно.

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 18, 19:30

   Ангеле, моето хапче е Аллах, Господ Бог и Създател на мен и световете, а Той ми дава такива приятели като Вальо Михов, Наско Сираков, Радостин Кишишев и много други таланти у нас и по света, а не такива боклуци като теб! А хапчетата, за които ми говориш, помолих Аллах да ги даде на теб и на такива като теб, вярвам, че ще ти са сладки! На добър час по пътят, който си избрал, аз не ти завиждам, дано папата, владиците, светците и апостолите ти помогнат да си щастлив човек, моят избор и път не съвпада със твоя, а това е щастие за мен и за всички като мен!

   Отговори на този коментар
 17. Весела юни 18, 10:01

  Г-ца Борисова която отправя тези въпроси и коментари има явно своите собствени причини за да ги изрази.Колкото до мен и моите близки,мога да кажа че Кръстю Ангелов е бил винаги коректен с нас,отзовавал се е винаги на молбите и въпросите ни със съпричастие и внимание.Нашата роля е преди всичко да се съсредоточим върху собствения ни житейски път за да можем да напредваме в хармония със себе си и с другите без да осъждаме когото и да било.Всеки има право да избира сам позицийте си ,а бог си знае как да отсъди за всеки!

  Отговори на този коментар
 18. Канта юни 17, 18:02

  К’ви са тия откачалки под мен ?

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 18, 01:19

   Това са луди хора, Канта, такива, които са изкарвали от калта простаци като теб! Когато Бог е давал таланти на земята, такива тъпи и нещастни същества като теб винаги са ги оплювали. Затова живеете в кал, простотия и мизерия. Един ден ще кацнеш при нас за помощ, но ние откачалките никога няма да ти подадем ръка, ще те оставим бавно и славно да се давиш в мръсотията, която плюеш срещу нас! Тогава, когато викаш за помощ, Бог ще те остави на тези, на които разчиташ: владиците, иконите, светците, а и дядо ти коледа, ако те те спасят, халал да ти е животът!

   Отговори на този коментар
 19. Силвия Янакиева юни 17, 14:58

  Привет и от мен, г-це Борисова! Това, което правите в момента е да се натрапвате в живота на хората чрез хилядите гнусни съобщения, които сипете ежедневно на онези, които се довериха на Бог чрез Неговия пратеник. Не забравяйте, че някога и вие бяхте от тях, но сама си тръгнахте заради ината и гордостта си. Никой не ви е гонил или навредил. Щом вие смятате, че сте по-щастлива, защо не спрете да притеснявате хората и да си гледате живота. Всеки е свободен да избира от къде и кого да се учи. Колкото повече лъжи сипете по адрес на г-н Ангелов и хората, които му имат доверие толкова повече обичам това дело и толкова повече щастие и любов получавам от Бог. Накрая Един ще оценява. Вие не сте човека, който да съди г-н Ангелов и да му дава оценка. Молете се Бог да се смили над вас и да не ви върне всичките обиди,които нанасохте на хората.

  Отговори на този коментар
 20. Кръстю Ангелов юни 17, 13:52

  Привет, Хриси! Ще ти отговоря съвсем накратко, защото все още ценя някои от добрите неща, които има в твоя живот, а лошите, дори и сега, когато ги пишеш, не им обръщам внимание, защото те са заряда, с който вървя напред. Хора като теб и телевизия „Скат“ не са малко. Вие винаги говорите за себе си, че сте добри, в служба на народа, но който познава теб и тази телевизия, много добре може да направи анализ каква е посоката, която гоните. Казано накратко- изгода. Преди много години, аз те приех в моя дом, ти седеше на едно дърво, поговорихме и от този ден, около 10-12г ти редовно посещаваше Срем и мен. Никога не съм те молил да идваш и никога не съм те гонил да си отиваш, нито пък някога съм ти предлагал да бъдеш домакиня на моя дом. Ти винаги си била един от добрите гости, които съм посрещал и изпращал. Когато си споделяла с мен, винаги си казвала:“ ината и злобата, които нося, са причина да получа кармата си в днешния живот. моля те, помогни ми да ги премахна, за да заживея друг живот.“ Искам да ти кажа, че аз се опитвах да ти помагам и то в много сфери, но не мога да наложа на ученика да бъде отличник и да получава шестици. Това зависи от самия ученик как усвоява и прилага материала. Съседите са ме питали защо си идвала толкова години в моя дом и си минавала по 800 км на седмица. Винаги съм ти казвал да им отговориш сама, ако искаш, кажи им и днес, защото аз не можах да разбера смисъла на твоето идване. Дали защото искаше да научиш и приложиш нещо в живота си или да си останеш същата, каквато се представяш и днес.
  Що се отнася до сексуалните ми проблеми с жените, мога да ти кажа, да аз обичам да правя любов с жени, които искат да правят с мен, защото съм свободен човек, а това за мен е като да седна на хубаво заведение с добър приятел и да си прекараме времето приятно. Мога да ти кажа, че когато съм бил в подобно заведение с теб, никога не съм се чувствал привлечен и затова никога не съм ти обещавал каквото и да било, а камо ли да станеш господар на моя дом. Жените, които обвиняваш и които са в кръга на обичаните от мен от хора, заедно с техните семейства, ти нагрубяваш, защото ревнуваш мен от тях, а не защото те са имали някакви подобни контакти с мен. Никога не съм бил монах и да ме опази Господ да бъда, нито пък да мисля като служителите в храмовете и да изпълнявам техните канони и заповеди. Аз съм свободен човек и служа на свободен Бог, който се казва АЛЛАХ, но не е този Аллах, който споменават ислям, бахаи, мюсюлмани и много други религиозни течения. Не съм почитател на света троица и други измислени богове и божества.
  Де да можех да предизвиквам земетресения и гръмотевици или да пускам слънцето, тогава щяха да ми викат Аллах, Господ, Създател, а не Кръстю… Аз не съм излекувал и спасявал нито един човек, нито пък съм виновен за нечии страдания. Запомни едно – Бог дал, Бог взел! Ти се опитваш да прогониш хората от мен и да им внушаваш от твоите объркани мисли, които и ти самата, когато ги четеш, не разбираш. Хората, които обичам, и които ти се опитваш да унижаваш, до днес не са те намразили, защото са виждали и усещали начина, по който се изразяваш, а той показва, че ти си едно объркано човешко същество, което не знае какво прави и говори и как да живее, за да бъде щастливо. Само от моето село са излекувани много хора с рак на гърдата, рак на шийката на матката, на дебелото черво, на кожата, четири деца, тогава на 12,13 г, сега на 23-25 хвърлиха очила по 3 диоптъра и до днес не ги носят. Едно от тези деца е синът на днешната кметица- Маргарита Сулева, ако някой се интересува, може да й се обади да попита. Много добре знаеш, че жената, на която чичото бе владика на католиците, ходи няколко пъти при папата, но не оздравя там, а Бог чрез мен и помогна. Има много други хора с миомни възли, кисти, психически и духовни страдания, които Бог е изцелил чрез мен, хора от Срем, България и света. Със сигурност мога да ти кажа, че моят Бог-Аллах, Който ми е гласувал доверие, няма никога да изоставя, ако Той не ме прогони. Такива като теб и телевизия „Скат“ са горивото, което ме кара да вървя напред и независимо от вашите борби да ме спрете, аз и трезвомислещите хора на тази земя, които са над 80%, ще успеем и ще извоюваме победата над злото на земята, защото самият Бог ще ни подкрепи да сторим това. Ти много добре знаеш, че точно затова съм се родил и ти и тези тия и ония, за които споменаваш, никога няма да ме спрете. Написах ти това послание, за да ти кажа, че никога не съм те мразил и няма да те намразя. Всеки един може да се върне при Бог и мен, когато осъзнае грешките си и заработи за славата на Бог и за доброто на човешката цивилизация, за да имаме един Бог. Ние винаги сме Го имали, но сме Го захвърлили и забравили, и да бъдем един народ, признал своя Създател, и да изучаваме една наука, преподавана от учители /христосвци/, а не от светейшества, светила и тея и онея. Пожелавам на теб и всички, които подкрепят подобни твои изказвания, да направите анализ на всичко, което говорите и мислите, сложете ръка на сърцето си и ако не сте прави, върнете се при Бог. Той и аз ви очакваме. С приятелски поздрав от мен и всички, които си накърнила, поради това, че са последвали Бог чрез мен. Не ти пращаме омраза, а онова, което винаги си получавала, когато си била сред нас. Мир вам!

  Отговори на този коментар
  • Христина Борисова юни 17, 15:55

   Привет, на всички, които писаха и на тези, които ще пишат коментар!
   Знам какво правя и защо го правя. Когато започнах да пиша и говоря глупости ми казаха : Няма смисъл, всички от “ група “ виждат и вярват в това , което Кръстю каже !
   Има смисъл !
   Заставам зад “ глупостите“ , които не спрях да говоря и поемам отговорност за това!
   Желая ви щастие!
   Така да бъде! Амин !

   Отговори на този коментар
 21. Диана юни 17, 12:38

  Благодаря на Бог, че изпрати Кръстю Ангелов в живота ми, в живота на моето семейство и хората, които обичам!
  Христина Борисова, колкото добре те познавам, мога да кажа, убедена съм, че сама не вярваш на глупостите, които разпространяваш. Казваш, че си щастлива, здрава и с добро заплащане след като си се махнала от Кръстю Ангелов. Един щастлив човек не прекарва дните, времето си в писане на смси, коментари, съобщения, изпълнение с омраза. Един щастлив човек работи, радва се на живота, пее, спортува, обикаля света и още нещо 😉 Желая ти от сърце, Бог да ти помогне по-скоро да се отървеш от злобата и да преодолееш ината си, понеже това погубва човека. Мислех да не отговарям на коментара ти, понеже човек, който те познава, е напълно наясно каква е причината за тези думи. Относно хората, които са се „завърнали“ при Бог и г-н Ангелов, те са разбрали, че това е правилният път! Кои хора искаш да опазиш и коя си ти да го сториш?! Достатъчен е Бог за всички, не Му помагай…
  Поздрави!

  Отговори на този коментар
 22. Христина Борисова юни 16, 21:02

  Въпросите, които не спрях да задавам:
  Колата ти все се поврежда, повреждат се колите и на хора,които идват или се връщат от Срем / или където си присъствал / В отговор на пусна молитва за пътници и шофьори. На теб самият помага ли тази молитва?!
  Написа- Четох на фейса,защо хората не получават изцелиние…..Друго питах- Защо има толкова много хора пострадали от теб, някой директно ги размаза- катастрофа?!
  Какви са онези „същности“ , които се разхождат на Срем и те „следват“, те ли развалят колите?! Нали казваш,че след време всички се връщат- Как ги връщаш, какво им пращаш / тези същите ли / ,защо кучетата се скъсват да те лаят?!
  Истината за религиите ни я даде ,за да ни отвориш очите или да ни вкараш в нещо по-страшно от секта-НовотоСтаро го нарече Наука?! Какъв е този Бог- Веднъж предлага без да налага, пък после ни заплашва?! – „Кажи им,че това Е , защото не изпълнихте еди какво си! “ Кой действа,чрез заплаха и по този начин държи масите в подчинение?! Пишеш- Представете си ,ако парите за църкви и джамии бяха дадени за….Ами ако си представим,че парите за екскурзии и почивки в страната и чужбина бяха дадени за….Учиш ни да не величаем. Попитах те – Защо им позволяваш да те четкат като жена?! Колко си хубав,колко си млад,как красиш само тази кола….?!
  Как употребяваш приятелките,съпругите и дъщерите на „приятелите си“ ?! Какво им внушаваш,че се съгласяват млади и хубави момичета?! Не става въпрос за интимният ти живот, прекалено много,много са , а -Кой се зарежда със сексуална енергия и по-страшното Е, къде я препращаш?!
  Духовният Учител би трябвало да има изграден канал, не само да се чисти, а да трансформира отрицателната енергия. Защо не се чистиш сам,а караш и непознати да ти правят масаж- Прекалено далеч си от Първоизточникът
  Исках отдавна да си тръгна, знаех ,че не е това,което се представя. Заплаши ме- Нямаш ли мен, нямаш и Бог?! Ще пуснеш онези,които са ме гонили и плашили?! Да, онези същества и други ги виждаха / спомни си Ваня Петкова защо събуди цялата къща и искаше синът й да дойде да я вземе? Колата ти на път за Ямбол се разваля, Ваня и Снежка тръгват на Стоп .Ваня не спряла да крещи- Хора, това е най-големият джин! / При теб получих кисти на яйчниците, миомни възли и други . При поредният ми кръвоизлив ти се обадих по телефона- Да се помоля да ми се даде,чрез теб, да си сложа ръцете на корема….Легнах затворих очи и до мен застана черна закачулена сянка. Казах Стоп и станах. Обадих ти се – Разсмя се?! Какви са тези качулатите?! Тръгнах си малко изплашена ,знаех какво следва…За една седмица ме научиха- Да не бягам,да не се крия, а да се изправя срещу това. Ти защо не ме научи,а дълги години ме държа в страх?! При теб все бях нервна, все нещо ме болеше, последните месеци ми ставаше лошо, гадеше ми се. Казваше – Изчистваш се! Чистех ли се- Аз ти бях основният акумулатор?! Все повтаряше,че твой близък пострада след като се скарахте. Аз защо не пострадах, колко „въртели“ ти създадох и продължавам?! Защо така се притесняваше и питаше хората на кого съм се обаждала и писала, нали говоря глупости?! Не крия,че пиша.Само пазя хората,които ми вярват. За катастрофиралата разтръбих,защото беше с увреден мозък в кома. /понаучих някой неща от теб, пуснах си друг телефон, скайпа на моя приятел ползвам…/ Не,че ме е страх от теб, пазя си хората. Изгорих ти книгите / бях пропуснала да ти ги изпратя /, фанелка,знаменце, молитви…всичко в контейнера. Не съветвам никой по никакъв начин да унищожава каквото има от теб. Наскоро ми се обадиха,че са ти изгорили книгите. Помолихме се и всичко е Ок! Знаеш,че с обща молитва сме те спирали ,като се „засилиш“ на някъде. Заради мен дойде в моя роден край, нали?! Успяхме! Какво носиш където минеш, какво се случи във Велинград седмица след като отиде да гониш злото- люта зима, свачище Велинград- Пазарджик…Знаеше прекрасно за какво ти бях изпратена. Ти ли се надцени или „глутница “ / онези дето „ходят“ с теб/ те подведе…Помниш ли първата си среща с тях, знам,че не си се родил такъв…Наистина исках да ти помогна, имаше начин / сега не знам, не ме и вълнува, прекалено много граници премина и пипна където никой няма право да пипа / Едва преди няколко месеца изпитах истинска благодарност към теб, както казвам- Ти си ме „отгледа“. Тея не е псевдоним, аз съм Тук в тази реалност заради теб. А, такива като теб, с лопата да ги ринеш, от духовен по-духовен…Не съм отговорна за ничия инкарнация, не играя Съдията. Не ме вълнува кой на кого служи. Искам само всеки да направи сам съзнателен избор, а не под внушения и заплахи. Не ме вълнува ,че държиш душите на много хора от страната и чужбина. До сега са ме опазили,ще ме опазят и за напред. Знаеш,че „твоите“ нито могат да ме стигнат ,нито да ми навредят- на друга честота съм. Тази фраза работи- ДО МЕН ДОСТИГА САМО ТОВА,КОЕТО ВИБРИРА НА ЧЕСТОТАТА НА ЧИСТАТА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ! Препоръчвам я на много хора. Другото е….подробности.
  Успех на Търсещите! Така да бъде! Амин!

  Отговори на този коментар
  • Георги юни 17, 13:49

   Привет Христина, личната ти драма се е превърнала в кошмар, който не ти дава спокойствие. Не можеш да върнеш времето назад, можеш да си извлечеш поука. Ако 600 човека са намерили поне една причина да отидат в с. Срем, то това е техният свободен избор, той не е по-малко значим и важен от твоя, повече никога да не ходиш там. Много често по повод осъждането на другите, ще срещнеш този коментар- „Когато сочиш някой с пръст, никога не забравяй, че другите три пръста сочат към теб“.

   Отговори на този коментар
  • Весела юни 18, 08:52

   Госпожо Борисова, време е да се спрат интригите и клеветите !Учудващо е заключението Ви относно проблемите и нещастията на хората .Никой не е застрахован от нещастни случай.Всеки има право да избира пътя по който ще тръгне.Познаваме от много години Кръстю Ангелов и не допускаме за миг дори че е способен да направи на някого зло !Винаги е бил коректен с нашето семейство.

   Отговори на този коментар
 23. 071005 юни 16, 15:52

  Слава на Аллах че те изпрати при нас приятелю.Мир вам.

  Отговори на този коментар
 24. JoroK юни 15, 16:42

  Това не беше ли този, който кара хората да изхвърлят иконите и кръстовете и да се отказват от християнството? Да, същият е…

  Отговори на този коментар
  • Кръстю Ангелов юни 16, 11:56

   Жоро, който и да си ти, искам да ти кажа, че когато аз някога търсех Бог, го правех чрез икони, кръстове, светци, богородици, света троица, господа христа, както ти го наричаш- християнство. Търсех го и в джамиите, при ходжите и имамите, техния Аллах, посещавах индийски гурута, Ванга, хора, леещи восъци и куршуми, владици и попове, които ми пееха песни за освобождаване от злото, киприянови молитви, васильови и други. Всичко това не ме спаси, а това, което не те храни, отива на боклука. Да, аз не изхвърлих моите икони, а ги изгорих, понеже бяха дървени и сега съм щастлив. Този Аллах, за когото говоря, не е този, за когото говорят исляма и мюсюлманството и този Господ не е в християнството. Той не е в Мека и Йерусалим, а е на небето. Слънцето, което грее на небето, не го пуска папата от Рим или имама от Мека, нито Бойко от София или Барак Обама от САЩ. Пуска го Аллах, Господ, Бог на световете, когото религиите и партиите забравиха и захвърлиха на боклука. Това се вижда много явно. Мюсюлмани, християни, комунисти и много други пропадат в калта и затъват. Нима ти се научи да четеш от иконите, нима иконата кара твоя автомобил?…. Приятелю, аз не съм карал никого да изхвърля каквото и да било, ако искате купете си още икони, дайте ги в храмовете да ги освещават, правете празници на вашите икони и светци. Никога не съм ви спирал и нямам такова желание. Но, да служа на Бога, който ми върна живота и ми даде всички дарби, познания и способности, никой от вас на земята не може да ме спре да Му правя празник и да работя за Неговата слава. Който е застанал на моя път е застанал на пътя на Аллах или Бог. Не аз ще споря с тези, които ме упрекват, Бог ще ви даде урок, и ще ви изхвърли от пътя, за да не пречите на хората, които искат да бъдат здрави, свободни и щастливи и да живеят в мир със всички творения на сътворената от Бог земя. Бог чрез мен предлага на хората като теб и на всички останали на тази планета да бъдем свободни като птиците. Да нямаме църкви и джамии, а да имаме училища и университети, да нямаме служители в храмовете със златни дрехи, а да имаме учители със златен разум в училища и университети. Не да обожествяваме икони, а да имаме учители, които да ни учат на съвременни науки и технологии, за да ги внедряваме и да имаме щастлив живот. Съжалявам, но ще ти го кажа директно и на всички, които мислят като теб- когато си непросветен в дадена област не започвай да спориш, понеже ставаш смешен за аудиторията. С написаните от теб думи, ти доказа, че си от непросветените, а с това, което аз ти написах, се опитах да ти помогна да станеш от другите… За да може ти и всички хора като теб да имате познания и да живеете в по-различен свят и да бъдете щастливи с Бог, а не в християнски, мюсюлмански и друг свят, защото там има кал и мизерия. Дано ти „Жоро“ и всички, които ще прочетете тези редове, да разберете, че не съм ваш враг, нито Този, Който ви праща тези послания чрез мен. С приятелски поздрав: Мир вам! Кръстю Ангелов

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама