Красимир Панчев: „Закривам предизборната си кампания с дарение за стадион „Хеброс“ в моя град

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 13:26

Красимир Панчев: „Закривам предизборната си кампания с дарение за стадион „Хеброс“ в моя град

Днес, в последния възможен ден за изявления и агитация от страна на кандидатите за представители в местната власт, Кандидатът от МК Промяна за Харманли оповести решението си да дари 5000 лв. лични средства за ремонт и материали на спортната база в Харманли. Ваучерът бе връчен официално на собственика на строителен магазин в Харманли , откъдето ще бъдат закупени материалите. С избора си на местен доставчик, Красимир Панчев защитава отново тезата си, че парите на харманлийци трябва да бъдат инвестирани колкото се може повече в подкрепа на местния бизнес.

„В рамките на един месец станахме свидетели на театри, концерти, зрелища със силиконови певици, които имаха за цел да агитират за определени лица, срещу немалки хонорари, отпуснати от партийните каси. Не мисля, че моите съграждани ще гласуват за определен кандидат само защото „силиконова принцеса” ги е призовала с балон с определен номер в ръка. Вярвам, че харманлийци са разумни хора и ще инвестират доверието си за кандидата, който ги е привлякъл с предизборната си програма, с конкретните предложени идеи, с ясната и точна визия за управление. Също така съм убеден, че пари в чували в Харманли никой няма да изсипе, освен ако ние сами не обосновем идеите си в качествени проекти, които да ги направят реалност. Състоянието на спортната база в града е болна тема за мен. Вместо завиден хонорар на „напудрена певица” ще инвестирам средствата си тук, в родния си град за развитието на спорта и подобряване на материалната база. ” – мотивира решението си Красимир Панчев. С тази инициатива той защитава идеята си, залегнала в предизборната му програма за подпомагане на местните предприемачи, за повишаване качеството на живот и осигуряване добри условия за спортна дейност в града.

„Аз пълних моите зали за предизборни срещи и без известни певци и певици…аз събирах хората, за да им предложа разумни решения за проблемите на града и селата от общината” – със самочувствие, подчерта Кандидатът с номер 2 в Бюлетината – Красимир Панчев, издигнат от МК „Промяна за Харманли”.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 13:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 541 преглеждания