Красимир Панчев: „Промяната в управлението на Харманли е повече от наложителна“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 2, 2015 19:40

Красимир Панчев: „Промяната в управлението на Харманли е повече от наложителна“

Споделените проблеми на гражданите допълниха преизборната ми програма

Залата на Културния център в града се оказа тясна за всички съмишленици и симпатизанти на Коалиция „Промяна за Харманли”, кандидата им за кмет Красимир Панчев и листата от общински съветници. Десетки граждани аплодираха своите фаворити в Местни избори 2015. Панчев спази своето обещание и избяга от помпозността и клишираната форма за откриване на кампании. Избра формат на открита дискусия „очи в очи” с гражданите, като най-напред анализира основните акценти в предизборната си програма. „Това че вие напълнихте тази зала, за мен е показател, че към момента липсва диалогът между граждани и местна власт, а вие хората на града и Общината търсите трибуна, за да зададете своите въпроси относно проблемите в управлението на града, които съвсем не са малко” – обърна се кандидатът за Кмет Красимир Панчев.

Ако вие избирателите ми дадете възможност, ще се заема с ремонт на градския площад. Не мога да приема, че от половин век той не е ремонтиран, а това е лицето на града. Старите плочки ще се подменят с нови и съвременни, фонтанът ще придобие европейски вид, може и да стане пеещ фонтан, паркът ще се облагороди напълно ще се поставят нови и интересни неща. Символите на града – ще се търсят алтернативни начини за финансиране. Не приемам факта, Гърбавият мост и обектът Изворът на Белоногата да са в такова състояние. Нали това е историята на града?!” – тези думи на Панчев предизвикаха бурни аплодисменти в залата.

Друг основен акцент в изказването на Красимир Панчев беше партньорството на местната власт с бизнеса в града и предприемане на спешни мерки за подпомагане на малките и средни фирми. „Трябва да направим всичко възможно парите на харманлийци да остават колкото се може тук в града, да се стимулират местните фирми, да им се дава повече работа, те да зареждат от местни доставчици, да плащат заплати на наши съграждани …. По този начин ще се стимулира местната икономика- продължи с визията си за развитие кандидатът от МК” Промяна за Харманли”.

Окаяното състояние на пътя Харманли – Българин, неремонтираният градски площад, негодувание срещу полагането на асфалт на тротоарите в града вместо постигане на красива визия с плочки, липсата на финансови средства за спортните клубове и лошата материална база на Стадион „Хеброс”, невъзможността на местните гребци да упражняват любимия си спорт, липсата на пътища в някои от селата в общината, лошото състояние на символите на града – това бяха само част от проблемите, които гражданите бяха нетърпеливи да зададат като въпроси и получат конкретни отговори.

Красимир Панчев не подмина нито един от наболелите въпроси, които му бяха поставени и предложи стратегията си за решаването им, ако избирателите му гласуват доверие и на 25 октомври изберат №2 в бюлетината. „Всичко е поправимо. Имам ясна визия и стратегия за развитието на града и общината през следващите четири години. Имам решение за разрешаването на всеки един проблем. Имам подкрепата на представителите на държавната власт, които застанаха зад мен на тези избори и които сигурен съм, ще бъдат нашето действащо лоби за реализиране на поставените цели в предизборната ни програма. Имам и мечта-да видя града си обновен, като много съседни градове. Европейските фондове и програми предлагат изключително полезни възможности за финансиране, ще ги използваме по най-добрия начин. Чака ни много работа!” – каза в заключение Кандидатът за Кмет от Коалиция „Промяна за Харманли” Красимир Панчев.

panchev-4 panchev-3 panchev-1

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 2, 2015 19:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.