Красимир Панчев: „Промяната в управлението на Харманли е повече от наложителна“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 2, 2015 19:40

Красимир Панчев: „Промяната в управлението на Харманли е повече от наложителна“

Споделените проблеми на гражданите допълниха преизборната ми програма

Залата на Културния център в града се оказа тясна за всички съмишленици и симпатизанти на Коалиция „Промяна за Харманли”, кандидата им за кмет Красимир Панчев и листата от общински съветници. Десетки граждани аплодираха своите фаворити в Местни избори 2015. Панчев спази своето обещание и избяга от помпозността и клишираната форма за откриване на кампании. Избра формат на открита дискусия „очи в очи” с гражданите, като най-напред анализира основните акценти в предизборната си програма. „Това че вие напълнихте тази зала, за мен е показател, че към момента липсва диалогът между граждани и местна власт, а вие хората на града и Общината търсите трибуна, за да зададете своите въпроси относно проблемите в управлението на града, които съвсем не са малко” – обърна се кандидатът за Кмет Красимир Панчев.

Ако вие избирателите ми дадете възможност, ще се заема с ремонт на градския площад. Не мога да приема, че от половин век той не е ремонтиран, а това е лицето на града. Старите плочки ще се подменят с нови и съвременни, фонтанът ще придобие европейски вид, може и да стане пеещ фонтан, паркът ще се облагороди напълно ще се поставят нови и интересни неща. Символите на града – ще се търсят алтернативни начини за финансиране. Не приемам факта, Гърбавият мост и обектът Изворът на Белоногата да са в такова състояние. Нали това е историята на града?!” – тези думи на Панчев предизвикаха бурни аплодисменти в залата.

Друг основен акцент в изказването на Красимир Панчев беше партньорството на местната власт с бизнеса в града и предприемане на спешни мерки за подпомагане на малките и средни фирми. „Трябва да направим всичко възможно парите на харманлийци да остават колкото се може тук в града, да се стимулират местните фирми, да им се дава повече работа, те да зареждат от местни доставчици, да плащат заплати на наши съграждани …. По този начин ще се стимулира местната икономика- продължи с визията си за развитие кандидатът от МК” Промяна за Харманли”.

Окаяното състояние на пътя Харманли – Българин, неремонтираният градски площад, негодувание срещу полагането на асфалт на тротоарите в града вместо постигане на красива визия с плочки, липсата на финансови средства за спортните клубове и лошата материална база на Стадион „Хеброс”, невъзможността на местните гребци да упражняват любимия си спорт, липсата на пътища в някои от селата в общината, лошото състояние на символите на града – това бяха само част от проблемите, които гражданите бяха нетърпеливи да зададат като въпроси и получат конкретни отговори.

Красимир Панчев не подмина нито един от наболелите въпроси, които му бяха поставени и предложи стратегията си за решаването им, ако избирателите му гласуват доверие и на 25 октомври изберат №2 в бюлетината. „Всичко е поправимо. Имам ясна визия и стратегия за развитието на града и общината през следващите четири години. Имам решение за разрешаването на всеки един проблем. Имам подкрепата на представителите на държавната власт, които застанаха зад мен на тези избори и които сигурен съм, ще бъдат нашето действащо лоби за реализиране на поставените цели в предизборната ни програма. Имам и мечта-да видя града си обновен, като много съседни градове. Европейските фондове и програми предлагат изключително полезни възможности за финансиране, ще ги използваме по най-добрия начин. Чака ни много работа!” – каза в заключение Кандидатът за Кмет от Коалиция „Промяна за Харманли” Красимир Панчев.

panchev-4 panchev-3 panchev-1

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 2, 2015 19:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 781 преглеждания