Красимир Панчев обяви, че ще се кандидатира за кмет на Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 4, 2015 06:30

Красимир Панчев обяви, че ще се кандидатира за кмет на Харманли

Акценти

  • Коалицията, от която той е кандидат – кмет е от Политически клуб „Тракия“, коалиция „Народен съюз“ и „Български демократичен център".

Свързани публикации

След доста слухове в публичното пространство на града, официалната кандидатура на Красимир Панчев за участие в местните избори през октомври вече е факт. Чрез социалните мрежи днес той направи публично решението си да се бори за вота на избирателите. В своето обръщение към гражданите на Харманли Панчев посочва мотивите си за участие в изборите, както и надеждата си да допринесе за промяна и привличане на инвестиции в родния си град. Чрез своето изявление той приканва всички, които споделят неговите намерения, да го подкрепят и се включат в екипа му.

Първата официална подкрепа за кандидатурата на Красимир Панчев направиха от ПК „Тракия” – Харманли. С нарочна декларация ръководството и членовете на дружеството изразяват мотивите си да подкрепят точно тази кандидатура за кмет в предстоящите избори. „Считаме, че Красимир Панчев се ползва с добро име и авторитет сред обществеността на Харманли, притежава необходимите образование и опит в местното самоуправление, човек с доказани мениджърски качества, с добре развит бизнес и работодател на десетки хора. Като потомък на тракийци бежанци от Беломорска Тракия, той винаги е засвидетелствал уважението си към паметта, историята и традициите на нашите прадеди, включвал се е активно в дейността на организацията, участвал и спомагал за реализиране на редица инициативи.“ – се казва в официалния документ.

Последва среща на коалиционните партньори, където те заявиха, че съвместните им намерения са да допринесат за промяната към добро на родния си град, да направят всичко възможно за привличане на инвестиции и най-вече ще положат усилие за подпомагане на малкия и среден бизнес в Града на Белоногата. Според господин Панчев и господин Петров местните фирми, развиващи дейност в една или друга област, трябва да се ползват приоритетно при усвояването на публичните финанси, влизащи в общинската хазна от местни данъци и такси.

На срещата стана ясно още, че кандидатурата на Красимир Панчев ще бъде издигната от коалиция, чието име ще бъде обявено след регистрацията в ОИК и ще се представлява от Политически клуб „Тракия“, Коалиция „Народен съюз“ , „Български демократичен център“ и други. В тази връзка председателят на ПК „Тракия” подчерта изрично, че Декларацията за подкрепа „изразява мнението на Ръководството и членовете на ПК “Тракия” – Харманли. Всички изявления, които противоречат на горенаписаното са опит за манипулиране на общественото мнение и се разпространяват от хора, които не представляват организацията на местно ниво и трупат политически дивиденти за други участници в „Местни избори – 2015.“

Намеренията на коалиционните партньори са да издигнат обща листа за общински съветници и кандидати за кметове на села.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 4, 2015 06:30
Напиши коментар

3 Коментара

  1. me септември 4, 17:49

    Що не пускате коментарите ?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 718 преглеждания