Коронавирусът се настани сериозно и в Тополовградско

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 27, 2020 12:35

Коронавирусът се настани сериозно и в Тополовградско

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 45/929, година XVII, 27 ноември - 3 декември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Успокоението, че ние, живеещите Община Тополовград, сме далече от огнищата на разпространение на Ковид-19, че тук опасността е много по-малка се оказа невярно и измамно. Инфекцията се настани и в малките населените места. Има доста заболели хора, както и такива с положителни резултати от тестовете, а се увеличава и броят на карантинираните, както индивидуално, така и цели семейства.
Като бройки динамиката се мени непрекъснато. Има вече и няколко души починали със заразата. В сравнение с други райони на страната, положението все още не е толкова опасно, но това може да се промени много бързо. Дори и взетите мерки не помагат в достатъчна степен, както например става в ОбА, където въпреки разреденото присъствие на служителите и онлайн работата на част от тях, се появиха още няколко случаи на позитивни с тази вирус инфекция.
Мерки се вземат непрекъснато, от Общинска администрация непрекъснато призовават те да се спазват и хората /поне повечето/ правят това и надеждата е постепенно тази инфекция да вземе да отшумява. Защото освен страха от заразяването и разболяването, в хората се вселиха и страха и притеснението въобще за това, как ще се живее от тук нататък.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 27, 2020 12:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама