Концерт на НУФИ „Филип Кутев” от Котел – подарък за тополовградчани

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 28, 2015 14:01

Концерт на НУФИ „Филип Кутев” от Котел – подарък за тополовградчани

На прекрасен концерт на възпитаниците на Националното училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” от Котел се насладиха тополовградчани на 21 декември. Той бе подарък от общината за Коледа и Нова година. Младите изпълнители – учениците от това училище, не само свириха, пяха и танцуваха на сцената на читалище „Св. Св.Кирил и Методий 1894”. Те истински се веселиха и забавляваха и предадоха това свое настроение и на присъстващите в залата.
Преди началото на празничния концерт, който бе открит от Красимира Ятакчиева – началник на отдел в ОбА, тя поздрави жителите на общината. Поздрав отправи Маргарита Георгиева – зам.-кмет на общината. След това близо час и половина младите изпълнители се раздаваха на сцената и напълниха очите и душите на гледащите това великолепно представление зрители от залата, за което те ги дариха с бурни аплодисменти.
Накрая на спектакъла директорът на училището Мария Градешлиева благодари за топлото посрещане и аплодисментите. Кошници с цветя бяха поднесени от името на общината и читалището, а госпожа Ятакчиева благодари от името на общинската управа за отличния концерт и пожела на всички весели и хубави празници.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 28, 2015 14:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.