Намериха контрабандни цигари във вратите на кола

Сакар нюз
От Сакар нюз април 19, 2017 17:47

Намериха контрабандни цигари във вратите на кола

Акценти

  • Цигарите и автомобилът, послужил за извършване на нарушението, са задържани.

Свързани публикации

За открити 9 800 къса контрабандни цигари, в кухините на вратите на лек автомобил съобщават от митницата, Те са били иззети на МП Капитан Андреево.  Колата Рено, с турска регистрация, влизала в страната от Турция.  Въпреки че шофьорът на автомобила и неговият спътник, турски граждани, заявили, че не внасят нищо за деклариране, превозното средство е било отделено за щателна митническа проверка. При нея се установило, че фабричните кухини на двете задни врати на колата са превърнати в тайници, от където са извадени 490 кутии / 9 800 къса/ цигари от марката Assos slims.

Цигарите и автомобилът, послужил за извършване на нарушението, са задържани. На шофьора на колата – 66-годишен турски гражданин от Одрин, е съставен е акт за нарушение по Закона за митниците.

216 800 къса (10 840 кутии) цигари задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево от началото на месеца. 7643 кутии цигари, закупени от Република Турция, са иззети от 323 преминали пътници, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос. За същия период, по метода на анализа на риска, при щателни митнически проверки митническите служители са открили 3197 кутии цигари, за които са съставени  33 акта.

Снимка: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз април 19, 2017 17:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 267 018 преглеждания