Контрабандни цигари в тайник на камион откриха митничари на Капитан Андреево

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 7, 2018 07:48

Контрабандни цигари в тайник на камион откриха митничари на Капитан Андреево

За открити 11 000 къса контрабандни цигари, поставени в тайник в резервоара на камион, съобщават от Агенция „Митници“. Митническите служители на Капитан Андреево са ги намерили в автомобил с турска регистрация, влизащ в страната на 01 юли. Резервоарът  бил специално преграден, като в едната част е било горивото, а в другата – цигарите.

намерени са при щателна проверка, при която митническите служители открили в необичайното укритие 580 кутии /11 600 къса/ цигари с марки „LM“ и „Pall Mall“ без акцизен бандерол, с надпис For duty free.

Контрабандните цигари са били иззети, а срещу шофьора на камиона са съставени два акта. Единият за опит да бъдат пренесени през държавната граница тютюневи изделия без знанието и разрешението на митническите органи, както и за наличието на тайник в превозно средство, послужило за извършване на нарушението.

За първото полугодие на тази година митническите служители на МП Капитан Андреево са задържали близо 20 000 000 къса цигари без акцизен бандерол, обобщават от Агенция „Митници“.

Снимка: Агенция „Митници“

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 7, 2018 07:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 134 483 преглеждания