Конкурс за селфи снимка

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 24, 2017 07:30

Конкурс за селфи снимка

Ако си на възраст между 14 и 29 години и живееш в Харманли, огледай се за най- интересното и красиво място около теб и се снимай.
Ще се търсят най- интелигентно представените снимки, които визуализират различна гледна точка на креативност, културно самосъзнание и ценности.
В Конкурса за селфи „Аз и Харманли”, организиран от Сдружение „Юнити”, могат да участват ученици и младежи от община Харманли.
• Участниците да изпращат свои собствени индивидуални и/или групови снимки на фона на емблематични забележителности от града или района. Всеки автор може да участва с максимум 5 снимки във фотоконкурса.
• Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията или историята на снимката.
• Не се допускат снимки, направени на нерегламентирани места, фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани или съдържат цензура и пропаганда.
• Снимките ще се приемат единствено на e-mail: [email protected];
• След приключване на първи етап, на 25.08.2017 г., всички одобрени за участие снимки ще бъдат публично представени онлайн на Facebook страница на Проекта, на която ще се проведе гласуване. Всички посетители на Страницата ще имат възможността да публикуват коментар, както и правото да предоставят своя глас.
• На 29.09.2017 г. снимките, събрали най- много гласове/likes, ще бъдат обявени за финалисти ще бъдат наградени на специална церемония с Изложба от Конкурса.
Краен срок: до 20 август 2017 г.
За допълнителна информация и въпроси: 0899 611 051, 0889 415 111, или на e-mail: [email protected]; както и на: https://unity1.alle.bg/

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 24, 2017 07:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.