Конфискуваха 200 00 евро от гъркиня, крила парите под дрехите си

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 8, 2016 15:47

Конфискуваха 200 00 евро от гъркиня, крила парите под дрехите си

Акценти

  • При проверка на автобус с турска регистрация, в личния багаж на един от пътниците митническите служители са открили 25 000 евро

Свързани публикации

Заловиха гъркиня пренасяла около тялото си 200 000 евро в препаска около кръста. За това съобщиха от митницата на Капитан Андреево. Всеки от джобовете в нея съдържал опаковани пачки с евро. Общо 400 банкноти в купюри по 500 евро преброили митничарите след обиска. Това се равнява на 391 166 лева.

Пратката е открита при проверка на пътнически автобус с българска регистрация, влизащ от Турция.

При личен преглед на една от пътничките служителка на Агенция „Митници“ забелязала странна препаска, разделена на много джобове едно до друго. Приспособлението било опасано около кръста на жената под дрехите като патрондаш.
Срещу уличената в контрабанда на валута в особено големи размери 48-годишна жена с гръцко гражданство било образувано досъдебно производство, се казва в официалното съобщение.

В идентичен случай в почивните дни, отново при от турски автобяс иззеха 25 000 €. Количеството иззета валута в този случай се равнява на 48 896 лева.
Само за няколко дни митническите служители са предотвратили четири опита за нелегално пренасяне на валута на обща стойност над половин милион лева, обобщават митничарите.

Снимка: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 8, 2016 15:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.