„Коледа за деца с увреждания” тече в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева декември 6, 2017 14:08

„Коледа за деца с увреждания” тече в Харманли

Акценти

  • Кампанията започна навръх Никулден, 6 дкември
  • Всеки, който иска да се включи може да занесе подаръците в НЧ ”Дружба - 1870”

Свързани публикации

„Коледа наближава! Това е най-хубавият празник! Всичко изглежда толкова красиво и вълшебно и точно на Коледа стават чудеса! Хората стават по-добри, по-мили, по всеотдайни! Аз реших да се включа в кампания “Коледа за деца с увреждания”, организатора на която е един прекрасен човек с голямо сърце – Лео Кадели”. С тези думи Пембе Юсеин от Харманли призова приятели, познати и съграждани да станат част от благотворителна инициатива.

„Всеки, който иска да помогне може да дари коледни украси, елхи, за да може да се украсят домовете за деца. Символични подаръци като книжки и играчки нови или такива които децата ви не използват, също биха зарадвали децата. ”, допълва тя.

„Нека бъдем добри и помогнем! Аз вярвам, че ще ги направим истински щастливи! Аз вярвам, че на Коледа стават чудеса! Аз вярвам, че доброто побеждава, доброто е заразно. Нека правим повече добрини и да помагаме!”, е написала тя във Фейсбук.

Кампанията започна навръх Никулден, 6 дкември, а всеки, който иска да се включи може да занесе подаръците в НЧ ”Дружба – 1870”, до края на работна седмица от 9,00  до 12,00 часа и от 14,00 до 18,00 часа.

Причината за кратката продължителност на инициативата е посещението на Лео Кадели през почивните дни. Тогава той ще вземе събраните дарения, за да ги разределя на нуждаещите се.

Милена Митева
От Милена Митева декември 6, 2017 14:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама