“Кой е най-добрият отбор?”, скандираха волейболистки

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 6, 2018 07:48

“Кой е най-добрият отбор?”, скандираха волейболистки

„Кой е най-добрият отбор? Волейболен клуб „Любимец“ – няма спор!” – с този възглас злaтнитe мoмичeтa oт вoлeйбoлния клуб се завърнаха в града.
Поводът за радостта им бе поредната записана победа в състезателната история на клуба. Този път малките волейболистки станаха първи на финално първенство за момичета до 12 години.
Състезанието се проведе от 27 до 29 май в Шумен, а тази победа им донесе титлата шампиони в своята възраст.
По време на играта в групите състезателките победиха своите противници с по 2:0 гейма, а на финала играха оспорван двубой с отбора на Ка- занлък, като спечелиха мача с 2:1 гейма.
„Отборът игра на върха на възможностите си и успя да надиграе противниците си по всички показатели. Mнoгo cъм дoвoлeн oт цялостната игра и товa гo пoĸaзвa самият peзyлтaт. Всеки един състезател даде всичко от себе си, за да можем да се наречем финалисти. Изключително съм благодарен и на капитана на отбора Сияна Ганчева, чиято заслуга за победата е голяма.“ – сподели треньорът Трифон Трифонов след завръщането си от състезанието.
В дните от 20 до 22 юни във Варна ще се проведат финали за момичета до 13 години, където волейболен клуб „Любимец-2010“ е класиран на второ място от общо 12 отбора.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 6, 2018 07:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама