Кои са модерните шапки и шалове тази зима?

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 7, 2018 10:42

Кои са модерните шапки и шалове тази зима?

Акценти

  • Дългите шалове, носени извън палтото са много актуални тази зима.

Свързани публикации

Ако още нямате модерна шапка или топъл шал за студените зимни дни, може би ще откриете вдъхновение за следващото си пазаруване в нашите предложение. Ето кои са модерните шапки за зима 2018-19.
Семпла плетена шапка
Обикновената плетена шапка и този сезон е сред топ тенденциите. Дизайнерите са я актуализирали с игра на цветовете, флорални мотиви или малко блясък. Доминират едрите плетки.
Моряшка шапка
Има най-общо два вида моряшки шапки. Едната е с козирка и напомня на шапките Гаврош, а другата е семпла, плитка и без козирка. Първият вариант е подходящ за зимните дни, докато вторият е по-скоро модерен аксесоар, отколкото практично допълнение към гардероба.
Бейзболна шапка
Спортът винаги е имал силно влияние върху модата и този сезон не е изключение. При зимните шапки виждаме много модели, вдъхновени от класическата бейзболна шапка. Съчетайте с късо шушляково яке, тип бомбър, и имате идеалната визия за ежедневието.
Шапка кофа
Шапката кофа е чудесна за ветровитите зимни дни, защото прикрива очите и ушите, като в същото време носи една умерена елегантност в себе си. Най-елегантните шапки кофа са от филц, а ако добавите към нея дискретна брошка, със сигурност ще се отличите.
Федора
Федората не е шапка за всеки. Не можете да я съчетаете с обикновено яке, най-добре е да я носите със стилно палто. Федората носи в себе си премерена елегантност, без излишната претенциозност на шапките с широка периферия.
Френска и военна барета
Баретата е част от модните тенденции на всеки няколко години. За есен/зима 2018-19 я виждаме малко по-различна. Свикнали сме модерни да са френските барети, но този сезон освен тях, сред модните тенденции попадат и военните барети. Нито единия, нито другия вид барети ще ви спасят в студените дни, но пък ще изглеждат много елегантно на главата ви.
Пухкави шапки
Пухкавите шапки имат неповторимо очарование, защото винаги се забелязват. Можете да ги откриете във всевъзможни цветове и разновидност – от класическа федора, през шапка-кофа до широкопола шапка.
Дълги шалове
Дългите шалове, носени извън палтото са много актуални тази зима. Дизайнерите заложиха на такива в контрастни цветове, за да се открояват още повече.
Шалове с животински принт
Животинският принт присъства почти във всички тенденции този сезон и шаловете не са изключение. Шалът с животински принт се откроява, но не е лесно да се впише в стила ви. Уверете се, че тоалетът ви не е претрупан, преди да сложите шал с животински принт.
Шалове с лого
Напоследък все повече дизайнери вплитат логото си по един или друг начин в дрехите и аксесоарите, дори в бижутата. Оказва се, че тази тенденция се е пренесла и при шаловете. Освен своите лога, много дизайнери превръщат шала в платно, върху което изписват различни социално значими послания.
Кръгъл шал
Кръглите шалове стоят много стилно и различно. Винаги се носят извън палтото и се открояват. Този сезон са модери едноцветните кръгли шалове, които са толкова големи, че дори покриват раменете.

Източник: rozali.com

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 7, 2018 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.