Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ подари незабравим концерт на Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 21:17

Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ подари незабравим концерт на Харманли

Акценти

 • За просперитета на Харманли, гласувайте с бюлетина № 14!, призоваха от коалицията

Свързани публикации

Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ отбеляза края на предизборната кампания с концерт, изпълнен с много поздравления, емоции и признателност.

Повече от 600 човека препълниха залата на НЧ „Дружба“, където се насладиха на невероятните изпълнения на известна поп-изпълнителка Жана Бергендорф. За първи път по време на концерта и единствено за публиката на Харманли, изпълнителката представи премиерно песента й с Моисей, при което публиката екзалтира. Гостите на концерта се порадваха и на прекрасните изпълнения на народен състав „Хорищенци“, които за пореден път доказаха своите танцови умения и талант. Препълнената зала, удовлетворените гости, усмихнатите деца и множеството поздравления, доказаха за пореден път, че Харманли има нужда от повече подобен вид културни прояви. В концерта взе участие и мажоретен състав от Свиленград, който премина през централната част на града.

Кандидатът на коалиция „Алтернативата ДНЕС“ инж. Атанас Бързев приветства присъстващите в залата и призова на 25 октомври жителите на Харманли да гласуват с номер 14 за алтернативата, за промяната и за доброто на Харманли, защото общината заслужава добра инфраструктура, работни места и млади хора, които да развиват града ни. Гостите бурно аплодираха кандидат-кметът инж. Атанас Бързев и кандидатите за общински съветници и се насладиха на невероятните музикални изпълнения.

Altern (2) Altern (3) Altern (1)

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 21:17
Напиши коментар

2 коментара

 1. gabriel октомври 23, 21:59

  bravoooo samo barzev

  Отговори на този коментар
 2. ттенев октомври 23, 21:44

  Нашия град има нужда от промяна и това може би хората го разбират.Остава да го покажат на 25.10.2015.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.