Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ подари незабравим концерт на Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 21:17

Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ подари незабравим концерт на Харманли

Акценти

 • За просперитета на Харманли, гласувайте с бюлетина № 14!, призоваха от коалицията

Свързани публикации

Коалиция „Алтернативата ДНЕС“ отбеляза края на предизборната кампания с концерт, изпълнен с много поздравления, емоции и признателност.

Повече от 600 човека препълниха залата на НЧ „Дружба“, където се насладиха на невероятните изпълнения на известна поп-изпълнителка Жана Бергендорф. За първи път по време на концерта и единствено за публиката на Харманли, изпълнителката представи премиерно песента й с Моисей, при което публиката екзалтира. Гостите на концерта се порадваха и на прекрасните изпълнения на народен състав „Хорищенци“, които за пореден път доказаха своите танцови умения и талант. Препълнената зала, удовлетворените гости, усмихнатите деца и множеството поздравления, доказаха за пореден път, че Харманли има нужда от повече подобен вид културни прояви. В концерта взе участие и мажоретен състав от Свиленград, който премина през централната част на града.

Кандидатът на коалиция „Алтернативата ДНЕС“ инж. Атанас Бързев приветства присъстващите в залата и призова на 25 октомври жителите на Харманли да гласуват с номер 14 за алтернативата, за промяната и за доброто на Харманли, защото общината заслужава добра инфраструктура, работни места и млади хора, които да развиват града ни. Гостите бурно аплодираха кандидат-кметът инж. Атанас Бързев и кандидатите за общински съветници и се насладиха на невероятните музикални изпълнения.

Altern (2) Altern (3) Altern (1)

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 21:17
Напиши коментар

2 Коментара

 1. gabriel октомври 23, 21:59

  bravoooo samo barzev

  Отговори на този коментар
 2. ттенев октомври 23, 21:44

  Нашия град има нужда от промяна и това може би хората го разбират.Остава да го покажат на 25.10.2015.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама