Кметове се срещнаха с началниците на РУП – Елхово и ПУ – Болярово

Лора Величкова
От Лора Величкова ноември 27, 2015 08:33

Кметове се срещнаха с началниците на РУП – Елхово и ПУ – Болярово

Акценти

  • Своевременната реакция и обаждането в полицейските участъци винаги помага за по-бързото разрешаване на случаите.

Свързани публикации

Среща на кметовете и кметските наместници от община Болярово с началника на РУП – Елхово Койчо Койчев и ПУ – Болярово Цветан Христов се проведе на 25 ноември.

Основната тревога и на двете страни е недостатъчните щатни служители в полицейския участък в Болярово. Господин Койчев заяви, че в момента двама от новите служители са на курсове, предстои да се обявят и още две места. Той даде телефонния си номер, като заяви, че кметовете и кметските наместници могат да го търсят постоянно, при нужда. Освен че има приемен ден в сряда, е на разположение във всеки друг ден, ако се наложи да потърсят съдействие.

Болярово е една от малкото общини с видеонаблюдение, сподели със задоволство началникът на РУП – Елхово. Цветан Христов, полицейският началник на боляровското управление напомни, че е необходимо кметовете и кметските наместници да проверяват ежедневно дали камерите работят, защото по този начин спомагат за ефективната работа на полицията и своевременно разкриване на нарушители и извършители на престъпления.

След като кметовете и кметските наместници зададоха своите конкретни въпроси и получиха отговори от полицейските началници, общинският кмет благодари на всички, че са се отзовали. И напомни в края на срещата, че своевременната реакция и обаждането в полицейските участъци винаги помага за по-бързото разрешаване на случаите.

Подобна среща се провежда в началото на всяка година (както и през определени периоди на време, при нужда) във връзка с реда и спокойствието на жителите на населените места, за които работят съвместно представителите на полицията и властта (кметове и кметски наместници).

Лора Величкова
От Лора Величкова ноември 27, 2015 08:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.