Кметове се срещнаха с началниците на РУП – Елхово и ПУ – Болярово

Лора Величкова
От Лора Величкова ноември 27, 2015 08:33

Кметове се срещнаха с началниците на РУП – Елхово и ПУ – Болярово

Акценти

  • Своевременната реакция и обаждането в полицейските участъци винаги помага за по-бързото разрешаване на случаите.

Свързани публикации

Среща на кметовете и кметските наместници от община Болярово с началника на РУП – Елхово Койчо Койчев и ПУ – Болярово Цветан Христов се проведе на 25 ноември.

Основната тревога и на двете страни е недостатъчните щатни служители в полицейския участък в Болярово. Господин Койчев заяви, че в момента двама от новите служители са на курсове, предстои да се обявят и още две места. Той даде телефонния си номер, като заяви, че кметовете и кметските наместници могат да го търсят постоянно, при нужда. Освен че има приемен ден в сряда, е на разположение във всеки друг ден, ако се наложи да потърсят съдействие.

Болярово е една от малкото общини с видеонаблюдение, сподели със задоволство началникът на РУП – Елхово. Цветан Христов, полицейският началник на боляровското управление напомни, че е необходимо кметовете и кметските наместници да проверяват ежедневно дали камерите работят, защото по този начин спомагат за ефективната работа на полицията и своевременно разкриване на нарушители и извършители на престъпления.

След като кметовете и кметските наместници зададоха своите конкретни въпроси и получиха отговори от полицейските началници, общинският кмет благодари на всички, че са се отзовали. И напомни в края на срещата, че своевременната реакция и обаждането в полицейските участъци винаги помага за по-бързото разрешаване на случаите.

Подобна среща се провежда в началото на всяка година (както и през определени периоди на време, при нужда) във връзка с реда и спокойствието на жителите на населените места, за които работят съвместно представителите на полицията и властта (кметове и кметски наместници).

Лора Величкова
От Лора Величкова ноември 27, 2015 08:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар