Кметът на Тополовград награди близнаците – джудисти

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 6, 2007 01:56

Кметът на Тополовград награди близнаците – джудисти

Спортът джудо в Тополовград от осемнадесет години ни радва със своите успехи както на вътрешни, така и на международни състезания. А в последно време двамата братя близнаци Георги и Димитър Христови (сега учат и тренират в ЦСКА), непрекъснато ни радват с успехите си, а последните такива са Балканските им титли. По този прекрасен повод те бяха наградени от кмета на община Тополовград Петър Пашов с парична награда и поздраввителен адрес. На това малко тържество присъстваха зам.-кметът Веселин Камашиков, секретарят на Ообщината Добрин Пърнаров, родителите на двамата братя – Йонка и Христо Христови и тяхната треньорка Мариана Йорданова.
В поздравителния адрес е написано, че ги поздравяват от свое име и от името на община Тополовград за спечеления медал на Балканиадата по джудо – Одрин 2007година.
„Щастливи сме от твоята победа!,“ продължава по-нататък написаното. „Златният медал е изключително постижение за теб, за българския спорт и е победа, носеща заслужена гордост и висок престиж за нашата страна! Твоят успех ще бъде записан със златни букви в историята на Тополовград!
Честито за фантастичния ти успех! Благодарим ти за огромната радост, която донесе на нашия град! Пожелаваме ти здраве и още по-големи успехи в спорта!“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 6, 2007 01:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама