Кметът на Ивайловград е финалист в надпреварата на конкурса „Кмет на годината”

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 11, 2018 18:17

Кметът на Ивайловград е финалист в  надпреварата на конкурса „Кмет на годината”

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", #43/123, 9-15 ноември 2018 година

Свързани публикации

Кметът на община Ивайловград Диана Овчарова е сред финалистите в две категории на конкурс „Кмет на годината”. Шестото издание на организирания от портала на българските общини Kmeta.bg. навлезе във втория си етап на 5 ноември, когато станаха ясни финалистите в 10-те категории за оценяване.
Гласуването стартира на 22 октомври, а победителите, събрали най-много гласове от вота на хората, ще бъдат обявени на 15 ноември на специална церемония в НДК.
В първия етап на конкурса хората гласуваха за кметовете на всички 265 общини в 10 категории.
На 5 ноември стартира вторият етап на гласуването. В 9 от категориите остават по 9 общини, получили най-много гласове. Те са разделени на 3 малки, 3 средни и 3 големи общини. Малка община е с население до 20 000 души, средна – с население от 20 000 до 50 000 души и голяма – с население над 50 000 души.
Госпожа Овчарова е печелила още две отличия на конкурса на Kmeta.bg.
Миналата година в категория „Иновации и образование”, през 2016-та „Кмет на годината, през 2015-та в категория „Най-добра туристическа дестинация”.
От 8 до 13 ноември категориите, в които можете да гласувате и да подкрепите усилията на община Ивайловград са две – „Кмет на гражданите” и „Инвестиции и работни места”. Във втората община Ивайловград продължава в надпреварата заедно с Божурище, с кмет Георги Димов, и Тутракан, с кмет д-р Димитър Стефанов.
Можете да подкрепите община Ивайловград и кмета Диана Овчарова като гласувате на следния адрес: https://www.kmetnagodinata.bg/. Гласуването приключва на 13 ноември.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 11, 2018 18:17
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Румен Кичуков ноември 12, 23:00

    През последните 15 години съм работил служебно с над 18 кмета на общини и много на съответните населени места в общините. С г-жа Овчарова работихме в прекрасни взаимоотношения в полза за населението на общината. Пожелавам й все така да бъде силна, да бъде все така коректна, взискателна и благодарна! Работих прекрасно с нея

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама