Кметът Божинов се отчете за 2014 г.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 13, 2015 11:56

Кметът Божинов се отчете за 2014 г.

Акценти

 • Много граждани присъстваха на събитието
 • Той засегна всички аспекти от работата на общината

Свързани публикации

Пред пълния Голям салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894” в Тополовград на 12 февруари от 17,00 часа в присъствието на много граждани, общински съветници, кметове на населени места и други гости, кметът на общината Божинов отчете свършеното от ръководената от него Администрация през 2014 година. В доклада си той засегна всички аспекти от работата на общината – изпълнение на бюджета и разходите по неговите пера, инфраструктура, инвестиции, образование, култура, здравеопазване и останалото извършено през миналата година. Отчетът на кмета бе допълнен и от концерт на съставите на читалището и деца от ОДЗ „Щастливо детство”, като най-емоционално бяха посрещнати от зрителите изпълненията на най-малките участници в проявата

Подробна информация и данни от отчета на г-н Божинов очаквайте в печатното издание на 20 февруари, петък.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 13, 2015 11:56
Напиши коментар

4 Коментара

 1. Цветан Димитров февруари 17, 15:34

  Г-жо Георгиева искрено вярвам, че салонът не е бил пълен заради 10 минутното шикалкаване на кмета, а заради програмата. А съвестта му … то човек каквото сам си направи никой не може да му го причини. Да си носи последствията. Този човек заслужава пълна ревизия на всичките си дела в тази община. Разсипа я. Ако се вярва на мълвата администрацията му е над 200 души в момента. Какво правят ?

  Отговори на този коментар
 2. Георгиева февруари 17, 09:51

  E г-н Димитров,затова ли беше пълен салона,имало е ядене и пиене???Що се отнася до проектите,ами едни започват работа по тях,като не им стигне времето защото са бавни и незнаещи,други довършват и получават благата за хората от града и най вече имат късмет.Няма от какво да го е срам г-н кмета,разпродал земята ако сте знаещ ще признаете,че той сам не може да го направи.Явно нямате представа че това се решава от Общински съвет, нали така?Що се касае за съвестта на кмета,има два варианта или да я заровим в центъра или ще я издигнем на върха, ами тогава какво ще направим????

  Отговори на този коментар
 3. Цветан Димитров февруари 15, 19:11

  Той този съвсем е откачил. Изнасяне на годишен отчет е обърнал на банкет. Браво на децата и на останалите, които са се изявили на сцената. Но на кмета и съветниците му пиша оценка 2-ка за имитация на управление и 1-ца за това, че си преписаха заслуги със спечелени проекти, които те никога не са писали, а наследили от предишната кметица с чакащо финансиране по тях. Късмета му, че финансирането по проектите започна по негово време няма нищо общо със заслуги по тях.Ама нищо. Тежко ми е като гледам как кара към разсипия родния край. И на завършек да го питам не го ли е срам и няма ли съвест да разпродаде земята и да окраде каквото може и на отчета си да се весели, като че направи нещо за хората ? Къде ти е съвестта кмете ? Да не я заровиха в някой дупка на центъра ?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 918 833 преглеждания