Кмет връчи почетни плакети на спортисти с постижения

Милена Митева
От Милена Митева юли 13, 2018 13:34

Кмет връчи почетни плакети на спортисти  с постижения

Лекоатлетите Симона Георгиева и Илия Сивков от “Хеброс“ – Харманли получиха плакети от кмета на общината Мария Киркова. Символите бяха връчени за високите им спортни постижения. Признателността им бе дадена на специална среща в Общинска администрация във вторник, 10 юли.
Градоначалникът изказа възхищението си от усилията, които спортистите полагат, за да печелят отличия на високо ниво.
На срещата присъства и треньорът на атлетите – Димитър Карамфилов. Той също бе награден. Пред управата изтъкна, че амбициите на спортистите са големи и няма да спират да се борят за върхове, въпреки че все още липсват добри условия за тренировки.
Госпожа Киркова се съгласи с изказването и се извини за причиненото неудобство.
На финала на срещата Илия Сивков сподели, че ще става студент в Италия, но когато е в страната ще взема участие в състезания, представяйки спортния клуб по лека атлетика (СКЛА) „Хеброс“.
Симона Георгиева заяви, че ще даде всичко от себе си на „Детски Европейски атлетически игри 2018“ в Чехия, така че спортисти от цяла Европа да разберат, че в Харманли има хора с голям потенциал.

В края на месец юни градоначалникът на Харманли награди изявени атлети, допринесли за златните успехи от Ученическите игри. Признателност получи и Преслава Пачеманова, която спечели сребърен медал в дисциплината скок на височина от Националния шампионат за юноши и девойки под 20 г., провел се в София 16 – 17 юни 2018 г.

Милена Митева
От Милена Митева юли 13, 2018 13:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 248 816 преглеждания