Кмет връчи почетни плакети на спортисти с постижения

Милена Митева
От Милена Митева юли 13, 2018 13:34

Кмет връчи почетни плакети на спортисти  с постижения

Лекоатлетите Симона Георгиева и Илия Сивков от “Хеброс“ – Харманли получиха плакети от кмета на общината Мария Киркова. Символите бяха връчени за високите им спортни постижения. Признателността им бе дадена на специална среща в Общинска администрация във вторник, 10 юли.
Градоначалникът изказа възхищението си от усилията, които спортистите полагат, за да печелят отличия на високо ниво.
На срещата присъства и треньорът на атлетите – Димитър Карамфилов. Той също бе награден. Пред управата изтъкна, че амбициите на спортистите са големи и няма да спират да се борят за върхове, въпреки че все още липсват добри условия за тренировки.
Госпожа Киркова се съгласи с изказването и се извини за причиненото неудобство.
На финала на срещата Илия Сивков сподели, че ще става студент в Италия, но когато е в страната ще взема участие в състезания, представяйки спортния клуб по лека атлетика (СКЛА) „Хеброс“.
Симона Георгиева заяви, че ще даде всичко от себе си на „Детски Европейски атлетически игри 2018“ в Чехия, така че спортисти от цяла Европа да разберат, че в Харманли има хора с голям потенциал.

В края на месец юни градоначалникът на Харманли награди изявени атлети, допринесли за златните успехи от Ученическите игри. Признателност получи и Преслава Пачеманова, която спечели сребърен медал в дисциплината скок на височина от Националния шампионат за юноши и девойки под 20 г., провел се в София 16 – 17 юни 2018 г.

Милена Митева
От Милена Митева юли 13, 2018 13:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.