Клубът по Zumba fitness в Харманли стартира с много ентусиазъм

Милена Митева
От Милена Митева април 18, 2016 11:46

Клубът по Zumba fitness в Харманли стартира с много ентусиазъм

Над 50 ентусиазирани харманлийци дойдоха за първата безплатна тренировка на клубът по Zumba fitness.
Големият интерес към новосъздадения клуб в Харманли изненада дори линцензирания инструктор Наталия Василева, която не скри вълнението си. Тя каза, че е щастлива да види толкова много хора, които искат да танцуват. Залата, която бе предвидена за първия зумба урок, се оказа тясна за събралите се, което наложи занятието да се проведе във фоайето на читалището. Повече от час танцуващите се потопиха в ритмите на испански и индийски ритми под ръководството на професионалиста, който ги запали още повече по изкуството.
Първоначалната програмата на клуба по Zumba fitness бе да провежда уроци по три дни в седмицата. Интересът на хората към занятието показа, че тези часове ще се окажат малко. Затова Наталия Василева зарадва всички с обявяването на още два часа за зумба уроци.
Така в четвъртък и събота за тренировка ще бъде предвиден по още един час, които да задоволят интереса на хората. В понеделник занятието стартира в 19:00 , четвъртък от 18:30 ч. и 19:30 ч. и в събота от 17:00 и 18:00 часа желаещите ще могат да присъстват. Таксата за час ще бъде 2 лева, но като привилегия за редовно посещаващите ще бъдат картите, с които спестяват такса за няколко урока.

Милена Митева
От Милена Митева април 18, 2016 11:46
Напиши коментар

7 коментара

 1. samun април 18, 15:55

  Мното бих искал да те опиша с един епитет,но ще се въздържа.Остави хората да се забавляват,както желаят.Чудесна инициатива.Пет години „назад“ Маук

  Отговори на този коментар
 2. asdfasdf април 18, 13:27

  Явно Харманли е 5 години назад от коя да е част на БГ. Зумбата беше модерна точно преди 5 години и набързо приключи…

  Отговори на този коментар
  • Наталия Василева април 18, 17:36

   Зумбата , както латино танците, както модерните танци,както народните танци, аеробиката ,каланетиката и много др. дейности , каращи хората да танцуват , да се движат и най – вече да се забавляват никога няма да бъдат демоде . Зумбата категорично не е приключила ! Няма и да приключи! Нито след 5 , нито след 10 години!Не и докато всички участници в нея не свалят усмивките от лицата си! Не и докато всички и се кефят толкова!Ако не вярвате на думите ми-елате и вижте.☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

   Отговори на този коментар
   • Svetla Gotchev април 19, 05:54

    Похвално начинание, не се отчайвайте и не обръщайте внимание на хора, които нямат и понятие как се получават нещата. Явно сега е дошъл моментът в Харманли за подобно мероприятие. в най скоро време ще имам възможността да науча нещо от вашите уроци.

    Отговори на този коментар
   • Хюлия октомври 7, 11:23

    iskam vrazka sas Vas da se zapisha v Harmanli

    Отговори на този коментар
    • Иван Атанасов октомври 9, 14:35

     Зумбата за деца и възрастни в Харманли се преподава от Наталия Василева. В една от залите на НЧ „Дружба 1870“, малките ще посещават тренировките във вторник и четвъртък от 17:00, а големите от 19:00 часа.

     Отговори на този коментар
  • Svetla Gotchev април 19, 05:50

   Прекрасна инициатива в града! Както казва организаторката за правилния начин на живот ( разумно хранене и движения никога не е късно). А за критиците имам предложение да опитат нещо преди кажат мнение. Но явно характерната българска черта да се отрече и убие нещо пред да е започнато все още е силно изразена. Време е да се спре с негативното мислене се започне с полезно такова, иначе още 5 пъти по толкова години няма да се оправи тази държава. Време е да се погледне сериозно на конструктивната критика и полезно мислене.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.