Клуб по зумба „Чика” посвети втория си рожден ден на благотворителна кауза

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2018 08:47

Клуб по зумба „Чика” посвети втория  си рожден ден на благотворителна кауза

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #16/96, 20-26 април 2018

Свързани публикации

С благотворителен зумба клас клуб „Чика” – Харманли, отбеляза своя втори рожден ден. Той бе посветен на 6-годишният Ангел Гачев от града, който страда от сарком на меките тъкани и се нуждае от скъпо лечение.
За да бъде по-весело тържеството, инструкторът Наталия Василева бе поканила своя колежка от столицата – Николина Граматикова, която да заеме мястото й в часа по танци, като бъде специален гост. Преподаватели по този вид танци от Свиленград – Пламена Матеева и Ани Демирева и техни танцьори, също се включиха в събитието.
Повече от час момичетата кършиха тела под звуците на испански ритми в различни стилове под ръководството на няколко инструктори. Всички присъстващи се забавляваха, а в края на тържеството се почерпиха и с торта, на която бе и логото на зумба.
„На 11 април точно преди 2 години клуб „Чика“ отвори вратите на своята зала за всички желаещи да се потопят в магията, наречена Зумба. От тогава те са широко отворени за хората, които танцуват и се забавляват, докато тренират и отслабват. През тези две години направихме гастрол в Димитровград, концерт на открита сцена в Харманли, посрещнахме гост-инструктори от региона. Участвахме в Зумба и фитнес фестивали в Пловдив, София, Сливен и Банско. Какво ни предстои до края на годината: фитнес фестивали в “Златни пясъци”, Сливен и Балчик, нови гост-инструктори и една чисто нова и много дълго чакана фитнес програма – Strong by Zumba.
Какво си пожелаваме за този рожден ден? Същото каквото и за първия: много пот в залата, много усмивки в края на класа и творческо дълголетие, за да се наслаждаваме на тези емоции още дълги години!”, сподели пред всички госпожа Василева.
Партито на зумба клуб „Чика” бе отбелязано 4 дни по-късно, в неделя, 15 април.
Сумата събрана от входа с благотворителна цел бе 310 лв. Идеята за инициативата е продължение на благотворителният зумба клас, състоял се в София седмица по-рано, на който присъстваха над 50 човека.

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2018 08:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама