Клуб по зумба „Чика” посвети втория си рожден ден на благотворителна кауза

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2018 08:47

Клуб по зумба „Чика” посвети втория  си рожден ден на благотворителна кауза

С благотворителен зумба клас клуб „Чика” – Харманли, отбеляза своя втори рожден ден. Той бе посветен на 6-годишният Ангел Гачев от града, който страда от сарком на меките тъкани и се нуждае от скъпо лечение.
За да бъде по-весело тържеството, инструкторът Наталия Василева бе поканила своя колежка от столицата – Николина Граматикова, която да заеме мястото й в часа по танци, като бъде специален гост. Преподаватели по този вид танци от Свиленград – Пламена Матеева и Ани Демирева и техни танцьори, също се включиха в събитието.
Повече от час момичетата кършиха тела под звуците на испански ритми в различни стилове под ръководството на няколко инструктори. Всички присъстващи се забавляваха, а в края на тържеството се почерпиха и с торта, на която бе и логото на зумба.
„На 11 април точно преди 2 години клуб „Чика“ отвори вратите на своята зала за всички желаещи да се потопят в магията, наречена Зумба. От тогава те са широко отворени за хората, които танцуват и се забавляват, докато тренират и отслабват. През тези две години направихме гастрол в Димитровград, концерт на открита сцена в Харманли, посрещнахме гост-инструктори от региона. Участвахме в Зумба и фитнес фестивали в Пловдив, София, Сливен и Банско. Какво ни предстои до края на годината: фитнес фестивали в “Златни пясъци”, Сливен и Балчик, нови гост-инструктори и една чисто нова и много дълго чакана фитнес програма – Strong by Zumba.
Какво си пожелаваме за този рожден ден? Същото каквото и за първия: много пот в залата, много усмивки в края на класа и творческо дълголетие, за да се наслаждаваме на тези емоции още дълги години!”, сподели пред всички госпожа Василева.
Партито на зумба клуб „Чика” бе отбелязано 4 дни по-късно, в неделя, 15 април.
Сумата събрана от входа с благотворителна цел бе 310 лв. Идеята за инициативата е продължение на благотворителният зумба клас, състоял се в София седмица по-рано, на който присъстваха над 50 човека.

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2018 08:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.