Клуб по тенис на корт навърши 20 години от създаването си

Милена Митева
От Милена Митева май 9, 2020 14:40

Клуб по тенис на корт навърши  20 години от създаването си

Акценти

  • Регионален вестник, # 18/902 година XVII, 8 - 14 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Тенисът на корт в Града на Белоногата вече е с двадесетгодишна история. На 1 май, петък, основателят на „Тенис клуб“ – Харманли – Нено Налбантов, отбеляза събитието по нетрадиционен начин.
В ресторанта на спортния комплекс в парка „Димана Данева“ той бе приготвил голяма торта, а повечето гости идваха поединично и го поздравяваха. Извънредното положение и мерките против разпространението на коронавируса объркаха плановете да се съберат повече тенисисти при празнуването на юбилейния рожден ден.
За „Сакарнюз“ господин Налбантов сподели, че се гордее със създадената от него база, която е на разположение за любителите на този спорт. Той допълни, че е запалил по спорта десетки свои съграждани. Колко е броят на хората, докоснали се до този терен, Налбантов не успя да уточни, но каза, че преминалите от тук са стотици. Убеден е обаче, че страстта към този спорт е в правилната посока, защото той продължава да се развива.
Основателят на тениса в този град очаква с нетърпение отмяна на ограничителните мерки, за да стартира дейността на корта.

Милена Митева
От Милена Митева май 9, 2020 14:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.