Клуб “Екстрийм” създават ново мото трасе, разчитат на помощ от фенове

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 13, 2020 07:15

Клуб “Екстрийм” създават  ново мото трасе, разчитат на помощ от фенове

Акценти

  • Регионален вестник, # 23/907 година XVII, 12 - 18 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Клуб „Екстрийм“ – Харманли, създава ново трасе за мотокрос край пътя за с. Надежден. Работата по неговото завършване върви с пълна сила. До момента са изградени 840 м, от общо 1560. След като бъде окончателно готово, то ще разшири националната инфраструктура за мотокрос.
За целта са нужни още финансови средства, затова организаторите от Мотоциклетен клуб “Екстрийм” организират кампания за набирането им. Те се обръщат към всички, имащи възможност да съдействат, да се включат, за да бъде трасето завършено и то да стане полезно и приятно място както за спортуващи, така и за публика.
“Всеки, който иска да помогне това да стане факт, да подпомогне за развитието на мотокроса и в Харманли да се случи нещо различно, може да го направи, като преведе сума по нашата банкова сметка:
BG34CECB979010G4482501
CECBBGSF
ЮРОБАНК КЛОН ХАРМАНЛИ“,
пишат организаторите в съобщение, разпространено в социалните мрежи.
Членовете от мотоциклетен клуб „Екстрийм“ благодарят на Община Харманли за субсидията, която всяка година им отпуска.
Огромна благодарност те изказват към Пламен Петров – управител на фирма „EKO CEM CEMENT“, който е най-големият дарител до момента. В знак на признателност те ще поставят транспарант с лого на неговата фирма до трасето.
Признателни са и още и към фирма „Бамзи“ и автосервиз „Космос“.
За осъществяването на мащабния проект по реновирането на пистата организаторите благодарят и на физическите лица, които са им помогнали: Деян Вангелов, Тодор Тодоров – Тороз, Тихомир Светославов, Кристиян Петров, Петко Карабаков, Димчо Добрев, Димитър – Чизмара, Димитър – Бомбата.
Пожеланията, които отправят към спонсорите, са да вървят само напред и нагоре, да имат лични и професионални успехи, и да продължават да помагат за добрите дела.
На по-големите дарители организаторите ще предложат рекламно място около трасето.

Мотополигонът е по проект на Тотьо Чакъров, човекът, който е конфигурирал и подготвил всички трасета за тази дисциплина у нас. Той е световно признат майстор на мотокрос писти и е създал над 30 трасета в България и на Балканския полуостров. За членовете от клуб „Екстрийм“ е чест, че тяхната писта край с. Надежден е една от тях и в негова памет са решили да довършат започнатото.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 13, 2020 07:15
Напиши коментар

1 Коментар

  1. няма да ви какжа кой съм юни 13, 13:08

    CECBBGSF е BIC кода на ЦКБ. IBANа който сте дали е в банка ЦКБ. Ако е в Пощенска или Юробанк BICa трябва да е BPBIBGSF или IBANa BGxxBPBIxxx…

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.