Клуб „Чика” участва в най-мащабния денс фитнес фест „The blue rocks”

Милена Митева
От Милена Митева август 2, 2017 09:03

Клуб „Чика” участва в най-мащабния  денс фитнес фест „The blue rocks”

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 30/61 28 юли – 3 август 2017

Свързани публикации

Танцьорите от зумба клуб „Чика” – Харманли, взеха участие в най-мащабния денс фитнес фест в страната. На „The blue rock”, състоял се от 21-23 юли в Сливен, лицензираният инструктор Наталия Василева представи авторска хореография на „Сафари”, в стил регетон. Над 50 клуба от страната танцуваха заедно с Теодора Велкова,Таня Керанова, Мария Панайотова, Даниела Стефанова, Албена Иванова, Мария Иванова и Ивет Иванова, които бяха на сцената със своя хореограф.
Представителите от Града на Белоногата за трети път вземат участие в такова мащабно събитие.
През първия ден групата избра да загрее с канго джъмп със звездата от Унгария – Кинга Сабастиян, преди да затанцуват с майстора на салса Владимир Джеронимо.
След йога кизомба и аква зумба през втория ден „Чика” се запознаха с Мо Диаките от Африка.
На третия ден гостите на Сливен имаха възможност да посетят местността Карандила.
През трите дни любителите на спортно-танцовите събития имаха право да посещават три зали, в които да тренират различни видове зумба, кизомба, йога, риъл бол фитнес и други.
Участниците в фестивала взеха участие в хавайско парти, бяло парти и фолклорно парти около басейна на хотела.
Организатор на събитието е Борис Панайотов – инструктор по танци, познат от музикални формати в България, в един от който спечели тристаен апартамент.
През месец май, миналата година, членовете на „Чика” посетиха Пловдив, за да участват на маратон. Там те танцуваха с гост инструктори от страната и румънската танцьорка Адела Якоб. През тази година момичета също посетиха Града на петте тепета, за да придобият опит от световноизвестния танцьор Хелио Фариа, който бе гост-звездата по покана на организаторите.

„Благодаря на: Теодора Велкова, Таня Керанова, Мария Панайотова, Даниела Стефанова, Албена Иванова, Мария Иванова и Ивет Иванова, че ме подкрепиха на сцената, а и във всички мои зумба емоции. Благодаря и на останалите момичета от моя зумба клас, че отделят от времето си да тренираме заедно!”, сподели пред медията ни лицензираният инструктор.

Милена Митева
От Милена Митева август 2, 2017 09:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.