Клуб „Чика” участва в най-мащабния денс фитнес фест „The blue rocks”

Милена Митева
От Милена Митева август 2, 2017 09:03

Клуб „Чика” участва в най-мащабния  денс фитнес фест „The blue rocks”

Танцьорите от зумба клуб „Чика” – Харманли, взеха участие в най-мащабния денс фитнес фест в страната. На „The blue rock”, състоял се от 21-23 юли в Сливен, лицензираният инструктор Наталия Василева представи авторска хореография на „Сафари”, в стил регетон. Над 50 клуба от страната танцуваха заедно с Теодора Велкова,Таня Керанова, Мария Панайотова, Даниела Стефанова, Албена Иванова, Мария Иванова и Ивет Иванова, които бяха на сцената със своя хореограф.
Представителите от Града на Белоногата за трети път вземат участие в такова мащабно събитие.
През първия ден групата избра да загрее с канго джъмп със звездата от Унгария – Кинга Сабастиян, преди да затанцуват с майстора на салса Владимир Джеронимо.
След йога кизомба и аква зумба през втория ден „Чика” се запознаха с Мо Диаките от Африка.
На третия ден гостите на Сливен имаха възможност да посетят местността Карандила.
През трите дни любителите на спортно-танцовите събития имаха право да посещават три зали, в които да тренират различни видове зумба, кизомба, йога, риъл бол фитнес и други.
Участниците в фестивала взеха участие в хавайско парти, бяло парти и фолклорно парти около басейна на хотела.
Организатор на събитието е Борис Панайотов – инструктор по танци, познат от музикални формати в България, в един от който спечели тристаен апартамент.
През месец май, миналата година, членовете на „Чика” посетиха Пловдив, за да участват на маратон. Там те танцуваха с гост инструктори от страната и румънската танцьорка Адела Якоб. През тази година момичета също посетиха Града на петте тепета, за да придобият опит от световноизвестния танцьор Хелио Фариа, който бе гост-звездата по покана на организаторите.

„Благодаря на: Теодора Велкова, Таня Керанова, Мария Панайотова, Даниела Стефанова, Албена Иванова, Мария Иванова и Ивет Иванова, че ме подкрепиха на сцената, а и във всички мои зумба емоции. Благодаря и на останалите момичета от моя зумба клас, че отделят от времето си да тренираме заедно!”, сподели пред медията ни лицензираният инструктор.

Милена Митева
От Милена Митева август 2, 2017 09:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.