Киркова се закле за втори път да работи в интерес на хората от общината

Милена Митева
От Милена Митева ноември 8, 2019 18:15

Киркова се закле за втори път да работи в интерес на хората от общината

Мария Киркова за втори път положи клетва като кмет на Харманли. Това стана преди заседание на ОбС – Харманли. Тя обеща да спазва конституциите и законите на страната и да се ръководи от интересите на гражданите на община Харманли. След произнасянето на клетвените думи тя каза: „С гордост се изправям пред Вас и искам да благодаря на гражданите на община Харманли за този избор. Аз го прием като избор, за да продължим това, което сме показали в предходните четири години на предходния мандат. Искам да честитя на всички общински съветници. Надявам се, че този Общински съвет ще работи в консенсус за благото на жителите на общината. Няма лесни постижения, но въпреки всичко всеки един от нас е положил тази клетва за благото на общината. На добър час!”
Встъпването в длъжност бе съпроводено с предаването на символа на местната власт – кметската огърлица, чийто временен пазител бе временно изпълняващият длъжността кмет Валентина Димулска.
Областният управител д-р Стефка Здравкова откри церемонията и заедно с нея да служат на жителите на община Харманли се заклеха още 29-те новоизбрани общински съветници и кметовете на кметства от селата Славяново, Бисер, Българин, Болярски извор, Върбово и Шишманово. С гласуване за председател на ОбС бе избран единствения предложен адв. Иван Димитров.

Милена Митева
От Милена Митева ноември 8, 2019 18:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.