Килия за баща, изнасилил дъщеря си

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2015 11:57

Килия за баща, изнасилил дъщеря си

Задържане под стража определи окръжен съд за 32-годишния Желю Иванов от Харманли. Самотният баща е обвинен от прокуратурата за изнасилване на 13-годишната си дъщеря. Престъплението е извършено в дома на 21 февруари. Сигналът е подаден в полицията от по-големия брат на момичето, съобщиха от окръжна прокуратура. При разпит пред съдия жертвата отрекла да е водила полов живот преди посегателството на бащата върху нея. Тя заедно с тримата си братя е временно устроена в дом в Стара Загора.

От 2011 г. децата живеят при баща си, защото съдът е постановил той да упражнява родителските права. Оказало се, че едно от момчетата е било пребивано от мъж, с който майката живеела на семейни начала.

До 9 февруари тази година бащата Желю Иванов е живял също на семейни начала с друга жена, от която има пето дете. След скандал тя си тръгнала заедно с най-малкото.От тогава започва и сексуалният тормоз върху 13-годишната му дъщеря, казват разследващи. Прокуратурата твърди, че за две седмици момичето е било изнасилено няколко пъти от баща си. Прокуратурата твърди още, че бащата е бил пиян при изнасилването.

Решението може да се обжалва пред Апелативен съд Пловдив.

10 9

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2015 11:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар