Килия за баща, изнасилил дъщеря си

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2015 11:57

Килия за баща, изнасилил дъщеря си

Задържане под стража определи окръжен съд за 32-годишния Желю Иванов от Харманли. Самотният баща е обвинен от прокуратурата за изнасилване на 13-годишната си дъщеря. Престъплението е извършено в дома на 21 февруари. Сигналът е подаден в полицията от по-големия брат на момичето, съобщиха от окръжна прокуратура. При разпит пред съдия жертвата отрекла да е водила полов живот преди посегателството на бащата върху нея. Тя заедно с тримата си братя е временно устроена в дом в Стара Загора.

От 2011 г. децата живеят при баща си, защото съдът е постановил той да упражнява родителските права. Оказало се, че едно от момчетата е било пребивано от мъж, с който майката живеела на семейни начала.

До 9 февруари тази година бащата Желю Иванов е живял също на семейни начала с друга жена, от която има пето дете. След скандал тя си тръгнала заедно с най-малкото.От тогава започва и сексуалният тормоз върху 13-годишната му дъщеря, казват разследващи. Прокуратурата твърди, че за две седмици момичето е било изнасилено няколко пъти от баща си. Прокуратурата твърди още, че бащата е бил пиян при изнасилването.

Решението може да се обжалва пред Апелативен съд Пловдив.

10 9

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 25, 2015 11:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.