Категорична победа на волейболистките от Любимец в Бургас

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 22, 2016 07:02

Категорична победа на волейболистките от Любимец в Бургас

Акценти

  • Изключително съм доволен от отборната игра и желанието за победа на момичетата, сподели треньорът на момичетата Трифон Трифонов

Свързани публикации

С отлична игра и воля за победа, момичетата от ВК „Любимец 2010“ отново показаха добро ниво на подготовка и се класираха първи в Пролетния кръг по волейбол. Турнирът се проведе на 19 и 20 март в гр. Бургас, а в него участваха отбори от Южна България.

Волейболистките надиграха безапелационно своите съперници от Бургас, Средец и Раднево с категорични победи от 3:0 гейма. Този резултат ги класира на първото място в турнира по волейбол за момичета до 15 години.

„С голяма гордост се завръщаме от това състезание. Изключително съм доволен от отборната игра и желанието за победа на момичетата. През цялото време те бяха изключително мобилизирани и почти всяка ситуация отиграваха без забележки“- сподели треньорът на момичетата Трифон Трифонов след завръщането си в града.

Няколко дни по-рано – на 16 март, отборът по волейбол на СОУ „Ж. Терпешев“ спечели второ място в Областното ученическо състезание в Димитровград. Девойките от 11 и 12 клас успяха да победят отборът на Харманли с 2:0 гейма, но загубиха от съперниците от Димитровград с 0:2.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 22, 2016 07:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 518 639 преглеждания