„Капсула на времето” запечата мечтите на абитуриенти

Милена Митева
От Милена Митева май 24, 2019 20:56

„Капсула на времето” запечата мечтите на абитуриенти

Акценти

  • Тя ще бъде отворена след 10 години, когато ще стане ясно колкото от мечтите и амбициите на зрелостниците са се осъществили.

Свързани публикации

„Капсула на времето” запечата мечтите на абитуриентите в Харманли.
Това стана след нощното дефиле на завършващите по червен килим на централния площад. Достигайки края му, зрелостниците пуснаха своите желания в капсулата. Тя ще бъде отворена след 10 години, когато ще стане ясно колко от мечтите и амбициите на зрелостниците са се осъществили.
Разнообразие от цветове и модели бяха роклите на дамите – от изчистени феерични до лъскави, с камъни и обръчи. Най-предпочитаните цветове тази година бяха червеното – от ярко до бордо, и класическото черно. Срещаха се и рокли в цвят „пудра“, сиви и в бледи цветове. Открояваха се и две в кралско синьо. Косите им бяха на едри и ситни къдрици, конски и ниски опашки.
Кичозни бижута липсваха. Маникюрът бе семпъл и изчистен, за разлика от силните гримове, които подчертаваха погледите и устните на момичета.
Кавалерите заложиха на строго елегантни костюми. Тъмно синьо и черно бяха сред предпочитаните цветове за панталоните и сака, елеци. Повечето младежи бяха с класически бели ризи. Малка част избраха червени, светлосини, пудра и шарени. Папийонките също доминираха пред вратовръзките.
Парадът на младостта и красотата бе аплодиран от стотици зрители.

Милена Митева
От Милена Митева май 24, 2019 20:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама