Кандидат-кметът на ВМРО представи визията си за община Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 25, 2019 10:59

Кандидат-кметът на ВМРО представи визията си за  община Харманли

Кандидатът за кмет на Харманли и водач на листа за съветници от ВМРО Антон Иванов представи визията си за по-добра община. Това стана през изминалата събота на събрание в Културния център.
„Ние излизаме, за да направим промяна за Харманли. Тя се състои в това, да запазим млади хора в нашия град и да направим така, че те да искат да останат тук. Това означава, че трябва да търсим инвеститори за града, да работим в тази насока.
Икономическият просперитет на общината ще дойде от това да поканя Бизнесът да участва и да изгради своите предприятия на тази територия. Ще работим за по-добра визия за града, за по-добра чистота, за построяване на нова ВиК мрежа, за намаляване на престъпността“, сподели господин Иванов. Той допълни, че амбициите му ще бъдат насочени и за намаляване на проституцията в центъра на града и за премахване на наркотиците в града. „Ще работим за ред и сигурност и по-добра сигурност“, обеща кандидатът за кмет.
На срещата бяха представени и кандидатите за съветниците от тяхната листа. Всеки един поотделни се представи с няколко думи пред събрълите се членове и симпатизанти на ВМРО.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 25, 2019 10:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.