Кандидат-кметът на ВМРО представи визията си за община Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 25, 2019 10:59

Кандидат-кметът на ВМРО представи визията си за  община Харманли

Кандидатът за кмет на Харманли и водач на листа за съветници от ВМРО Антон Иванов представи визията си за по-добра община. Това стана през изминалата събота на събрание в Културния център.
„Ние излизаме, за да направим промяна за Харманли. Тя се състои в това, да запазим млади хора в нашия град и да направим така, че те да искат да останат тук. Това означава, че трябва да търсим инвеститори за града, да работим в тази насока.
Икономическият просперитет на общината ще дойде от това да поканя Бизнесът да участва и да изгради своите предприятия на тази територия. Ще работим за по-добра визия за града, за по-добра чистота, за построяване на нова ВиК мрежа, за намаляване на престъпността“, сподели господин Иванов. Той допълни, че амбициите му ще бъдат насочени и за намаляване на проституцията в центъра на града и за премахване на наркотиците в града. „Ще работим за ред и сигурност и по-добра сигурност“, обеща кандидатът за кмет.
На срещата бяха представени и кандидатите за съветниците от тяхната листа. Всеки един поотделни се представи с няколко думи пред събрълите се членове и симпатизанти на ВМРО.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 25, 2019 10:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 269 811 преглеждания