Каналджия със споразумение за вкарване на 25 мигранти

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 16, 2017 08:02

Каналджия със споразумение  за вкарване на 25 мигранти

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 6/37, 10-16 февруари 2017

Свързани публикации

След като на сириецът Мохамад Шериф Хюсеин Ахмад, на заседание на тополовградския съд му бе прочетен текста на кюрдски на споразумението, той декларира, че го приема и се отказва от гледането на делото по общия ред. Чужденецът пребивава законно в България и работи като автомонтьор в Харманли. Той се призна за виновен за това, че на 13 декември 2016 г., около 22.00 – 23.00 часа в землището на с. Маломирово, в землището на Елхово и Тополовград, с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага противозаконно подпомогнал група от 25 чужденци. Те били сирийски граждани, които искали да пребивават и преминат през България.
Съдът прие, че деянието е извършено от обвиняемия и с пряк умисъл и за извършеното престъпление му определи наказание “лишаване от свобода” за срок от десет месеца и глоба 2 000 лева.
Изпълнението му се отлага за изпитателен срок от три години. Приспада му се времето, през което е задържан в следствения арест, а вещественото доказателство – Мерцедес се отнема в полза на държавата. Обвиняемият трябва да заплати разноските за преводач, които са 330 лв.

234330cookie-checkКаналджия със споразумение за вкарване на 25 мигранти
Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 16, 2017 08:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.