Кампания покрива разходи на футболисти до края на сезона

Милена Митева
От Милена Митева януари 12, 2019 09:41

Кампания покрива разходи на футболисти до края на сезона

Футболистите ФК „Хеброс – 1921“ – Харманли, продаваха сувенири, за да платят част от разходите си до края на сезона. Спортистите на Пейко Петков от групата деца и деца подготвителна приключиха успешно кампанията „Заедно можем много“. В нея те предлагаха химикали с надпис „ФК Хеброс 1921 – деца” и мотото на кампанията от другата страна, както и календари с тяхна снимка, с логото на отбора, герба на Община Харманли и снимки на забележителности от Града на Белоногата.
Сумата набрана от инициативата бе близо 2 400 лв. Тя ще помогне да бъдат финансирани таксите за завършване на първенствата в ОФГ. От тази сума ще бъдат платени и разходи за длъжностни лица, медицински екип, техническа екипировка, храни и напитки.
Кампанията се проведе от 22 до 29 декември през изминалата година. Тя приключи по-рано от очакваното, поради изчерпване на наличните количества от двата артикула. За успеха на кампанията допринесе желанието на гражданите и гостите на града да закупят химикал или календар от футболистите.
„Някой от хората плащаха дори двойно и тройно от обявената стойност на артикулите. Част от бизнеса на Харманли също ни помогна“, споделиха децата.
Подготовката за новия сезон започва на 14 януари. Предстоят няколко контролни срещи през месец февруари и втори полусезон от шампионата.

Милена Митева
От Милена Митева януари 12, 2019 09:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама