Кампания по „Приемна грижа” информира лица, заинтересовани от услугата

Милена Митева
От Милена Митева юли 30, 2017 18:23

Кампания по „Приемна грижа” информира лица, заинтересовани от услугата

Поредната среща от Информационна кампания по приемна грижа се състоя в Културния център на Харманли в понеделник, 24 юли. Организира я отдел „Закрила на детето“ при дирекция „Социално подпомагане“ и Център за обществена подкрепа.
На срещата под мото „Всяко дете иска семейство! Стани приемен родител!” бе представена „приемната грижа“ като услуга. Бяха разяснени нейните видове, както процедурите и начините за одобряване на приемни родители и семейства.
Служителите от двете институции изнесоха информацията устно и чрез презентация за проявилите интерес. Присъстващите имаха право да задават въпроси, на които да им бъде отговорено от специалистите в институциите.
Те разбраха, че все повече хора се интересуват от тази услуга, а също така и, че в община Харманли има шест семейства, които са станали приемни за нуждаещи се деца.
На края на събитието бе обявено, че всички, които желаят да получат допълнителна информация, могат да потърсят повече информация в отдел „Закрила на детето” и „Център за обществена подкрепа” в Харманли.

Милена Митева
От Милена Митева юли 30, 2017 18:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 446 121 преглеждания