„Каменица“ започна да строи бутилиращо хале към пивоварна „Астика“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 3, 2015 21:23

„Каменица“ започна да строи бутилиращо хале  към пивоварна „Астика“

Акценти

  • В новото промишлено хале ще бъде преместена съществуващата кен линия на пивоварната
  • Портфолиото на „Каменица” АД включва местните марки Каменица, Астика, Бургаско пиво, Славена, както и водещите световни марки Stella Artois, Beck’s и Staropramen
  • На 18 юни 2012 г. компанията Молсън Коорс Брюинг Къмпани (Molson Coors Brewing Company) обяви придобиването на групата СтарБев (част от която е „Каменица” АД). Новата бизнес единица вече носи името Молсън Коорс Централна Европа (Molson Coors Central Europe)

Свързани публикации

На официално събитие днес „Каменица“ АД положи първа копка за построяване на ново бутилиращо хале към пивоварна „Астика“ в Хасково. То е и последната част от обявените по-рано през годината инвестиции в модернизация и разширяване на съоръжението. В него ще бъде преместена съществуващата кен линия на пивоварната. Това ще спомогне за още по-пълноценното функциониране на производствената линия и ще подобри безопасността на работната среда.

На събитието присъства кметът на община Хасково Георги Иванов, заместник-кметът Недялка Станева, представители на Община Хасково и мениджмънтът на пивоварна Астика, начело с Марко Ниавро, генерален директор, Пламен Денчев, директор „Производство“ и Николай Ников, директор „Логистика“ в „Каменица“ АД.

Нашата компания непрекъснато се стреми да инвестира в пивоварните ни, да развива производствените си мощности, да подобрява безопасността на работните условия и да постига висока екологична ефективност. Всяка една инвестиция е поредното доказателство, че „Каменица“ АД е решена да поддържа позицията си на предпочитан пивовар в България и да продължи да бъде Избор №1 за потребители и клиенти“, сподели Марко Ниавро.

Кметът на Хасково, Георги Иванов пожела здраве и успех на всички гости на събитието и сподели, че се надява развитието на пивоварна Астика да продължи в годините и занапред.

Текст и снимки: Румяна Петева, Мениджър Комуникации

Kamenitza_AD_Georgi_Ivanov Kamenitza_AD_Management

 

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 3, 2015 21:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама