Какво представляват фитнес гривните

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 25, 2020 10:51

Какво представляват фитнес гривните

Акценти

  • Хубавото при тези миниатюрни джаджи е, че те извършват мониторинг на физическите показатели 24 часа в денонощието и то в реално време.

Свързани публикации

Ако преди години за измерването на отделните физически показатели ни бяха нужни различни скъпи медицински уреди, то днес съществуват комплексни решения, поместени в миниатюрни електронни устройства наречени фитнес гривни. С какво могат да са ни полезни и какви са техните функции? С какви устройства работят за пълна функционалност и практичност при употребата? Нека видим мнението на 4sales.

С какво може да ни бъдат полезни фитнес гривните

Тези миниатюрни умни джаджи наистина имат формата и вида на гривна, която обаче е не просто естетическо украшение на ръката. Тя е “умна” и има способността да изобразява различни физически и здравни показатели, което е много подходящо във фитнеса. Така например, подобни джаджи измерват:

  • кръвното налягане;

  • броят дневните ни крачки;

  • отчитат сърдечния пулс;

  • изгорените калории;

  • дали сте спали добре нощес;

  • те дори разпознават дали седите, стоите, дали ходите бавно или тичате, изкачвате стълби и т.н.

Казахме ли Ви, че фитнес гривните са “умни”? Да, те може да са миниатюрни, но са изключително функционални и умеят едновременно да събират информация от различни физически показатели, да я обработват и анализират. Така всъщност, Вие получавате една цялостна картина и списък с всички измерени параметри и то на секундата. С какво обаче в допълнение ще са ни полезни?

Какви са им функциите

Освен гореописаното, фитнес гривните ще Ви изненадат и с още полезни функции, като наличие на GPS за установяване на местоположението Ви. Чрез жироскопа пък разпознават дали тичате, ходите, стоите. Предимството на тези устройства се изразява в тяхната лекота, функционалност и елегантен дизайн. Техните батерии са значително по-издръжливи от тези на смарт-часовниците например и са с висока степен на водоустойчивост, позволяваща къпането и гмуркането с тях.

Хубавото при тези миниатюрни джаджи е, че те извършват мониторинг на физическите показатели 24 часа в денонощието и то в реално време. Така имате възможност точно на секундата, когато е необходимо, да разберете състоянието на един или друг показател. Това от своя страна пък Ви позволява по-прецизно и ефективно да нагласите тренировъчната си програма и дори цялостния си начин на живот, който да съответства на целите Ви.

С какво може да се интегрират

Разбира се, фитнес гривните не са предназначени за ползване само в залата. Те могат изключително успешно да Ви съдействат както в ежедневието, така и в работата. Имат способността, чрез специално приложение, да се интегрират със смартфона, което значително разширява функционалните им възможности. С подобна комбинация Вие ще получавате известия за входящите телефонни повиквания, за пристигналите SMS съобщения, имейли и всички описани по-горе функции.

Снимка: pixabay

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 25, 2020 10:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 150 906 преглеждания