Какви са изискванията за получаване на бързи пари на заем, разказват от Кеш Кредит

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 25, 2020 10:58

Какви са изискванията за получаване на бързи пари на заем, разказват от Кеш Кредит

Акценти

  • Кредитите са краткосрочни, съвременните компании за отпускане на пари на заем не поставят възрастова бариера за кандидатстване.

Свързани публикации

Днес на много хора по една или друга причина може да им се наложи да поискат пари на заем, а особено когато те са спешни и наложителни, бързите кредити са най-добрият инструмент. Какви обаче са условията и изискванията за кандидатстване? Наистина ли е възможно само срещу лична карта да получите одобрение и нужно ли е добро ЦКР за това? Има ли възрастова бариера?

Възможно ли е да ви бъде отпуснат кредит само срещу лична карта

На много хора дори им се струва като шега, когато чуят, че имат възможност да получат пари на заем само срещу личната си карта. Ако и Вие сте от тях, ще побързаме да Ви информираме, че това в никакъв случай не е шега и наистина е възможно. Можете да се възползвате от услугата без необходимост от представянето на други документи. Кеш Кредит е една от малкото кредитни компании, които поддържат подобна услуга, а условията и изискванията за кандидатстване и одобрение са изключително елементарни.

Необходимо е на първо място да сте пълноправен гражданин на страната с легитимна лична карта и да сте навършили пълнолетие. Съответно, след като става дума за пари на заем, би следвало да се интересувате за тяхното получаване и погасителния план за връщане. Подробна информация можете да получите online на Cashcredit.bg от нашите служители още преди кандидатстване в Cash Credit.

Проверяват ли компаниите Централния кредитен регистър

Хората с един или няколко нередовно обслужвани кредита попадат в Централния кредитен регистър (ЦКР), като нередовни платци и банковите институции им отказват кредитиране. В такъв случай те нямат много голям избор от възможности за теглене, като единствени остават компаниите за бързи кредити, даващи пари на заем без значение от състоянието в ЦКР. Това е възможно, поради по краткия срок за връщане с по-високата лихва и съответно ликвидност.

В подобен случай, отказ много рядко се дава. Такъв е възможен при много тежко финансово състояние на кредитоискателя, при което той има един или два необслужвани кредита и иска друг.

Има ли ограничения за възрастта при кандидатстване

Поради това, че кредитите са краткосрочни, съвременните компании за отпускане на пари на заем не поставят възрастова бариера за кандидатстване. Това означава, че дори и да сте преминали прага на 50, а дори и 60 години бихте могли да кандидатствате и да получите одобрение. Разбира се, необходимо е да покривате описаните по-горе условия.

Как да изберете коректна кредитна компания

Най-добрият вариант при избора на компания за пари на заем е да потърсите коментари в интернет, където голям процент от мненията да са положителни и да наблягат към:

  • коректност

  • прозрачност в условията

  • да е възможно кандидатстването онлайн

  • да има офиси поне в големите градове на страната

  • да има добре направен сайт с нужната информация за всеки кандидат.

Снимка: pixabay

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 25, 2020 10:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 150 980 преглеждания