Какви решения взеха местните общински съвети?

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 22, 2018 08:30

Какви решения взеха местните общински съвети?

Свиленград

Община Свиленград увеличава капитала си в „МБАЛ – Свиленград” ЕООД с 556 000 лева. Това реши на последната си сесия Общинския съвет. Това ще стане със чрез записване /издаване/ на 55 600 нови дяла с номинална стойност от 10 лв. всеки
По този начин общината ще инвестира в изграждането на общежитие към болницата, в което ще могат да пребивават медицински лица, които работят в болницата или да са извикани по спешност за консултации или операции.
Така капиталът става на 4 997 170 лева.
В друга точка на последната сесия на ОбС – Свиленград даде съгласие да се сключи договор на събиране, транспортиране и оползотворяване на излезли от употреба гуми с фирма „Екомедиана Рисайклинг ” ООД, с. Хрищени, общ. Стара Загора, за срок от 1 година.

Ивайловград

Общински съвет – Ивайловград даде съгласие за продажба чрез публичен търг на общински имот на IV етаж, със застроена площ 437 кв. м. от сградата бившия „Битов комбинат“.

Харманли

ОбС – Харманли удължи с още една година договора за банков кредит – овърдрафт, в размер на 20 000 лв., сключен между УниКредит Булбанк АД и „Център за работа с деца и младежи” ЕООД. Това е второто удължаване на този кредит от местните съветници. Предишното бе с Решение №346 от 28 юни 2017 г., което важеше до юли 2018 г., а сегашното важи за още 12 месеца.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 22, 2018 08:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.