Какви решения взеха местните общински съвети?

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 22, 2018 08:30

Какви решения взеха местните общински съвети?

Свиленград

Община Свиленград увеличава капитала си в „МБАЛ – Свиленград” ЕООД с 556 000 лева. Това реши на последната си сесия Общинския съвет. Това ще стане със чрез записване /издаване/ на 55 600 нови дяла с номинална стойност от 10 лв. всеки
По този начин общината ще инвестира в изграждането на общежитие към болницата, в което ще могат да пребивават медицински лица, които работят в болницата или да са извикани по спешност за консултации или операции.
Така капиталът става на 4 997 170 лева.
В друга точка на последната сесия на ОбС – Свиленград даде съгласие да се сключи договор на събиране, транспортиране и оползотворяване на излезли от употреба гуми с фирма „Екомедиана Рисайклинг ” ООД, с. Хрищени, общ. Стара Загора, за срок от 1 година.

Ивайловград

Общински съвет – Ивайловград даде съгласие за продажба чрез публичен търг на общински имот на IV етаж, със застроена площ 437 кв. м. от сградата бившия „Битов комбинат“.

Харманли

ОбС – Харманли удължи с още една година договора за банков кредит – овърдрафт, в размер на 20 000 лв., сключен между УниКредит Булбанк АД и „Център за работа с деца и младежи” ЕООД. Това е второто удължаване на този кредит от местните съветници. Предишното бе с Решение №346 от 28 юни 2017 г., което важеше до юли 2018 г., а сегашното важи за още 12 месеца.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 22, 2018 08:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 109 996 преглеждания