Как да разберем дали е ОК да ползваме бързи кредити без доказване на доход или не?

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 31, 2017 12:14

Как да разберем дали е ОК да ползваме бързи кредити без доказване на доход или не?

Акценти

  • За купуване на автомобил, за купуване на гуми, за вноски по гражданска отговорност или КАСКО, не е добре да ползвате бързи кредити без доказване на доход.

Свързани публикации

Феноменът бързи кредити без доказване на доход доби голяма популярност в България през последните години. Една част от хората, които се възползваха обаче, се опариха и посегнаха към следващ такъв кредит или минаха на фотосинтеза, или с много усилия, както отказваме цигарите, успяха да се отърват от дебнещите ги вноски. Най-вероятно те са ползвали бързи кредити без доказване на доход неправилно или не по предназначение. Като всичко друго на този свят и за този финансов инструмент си има правила и подходящи случаи за ползване. Запознайте се с тях и не допускайте грешката да взимате заеми за щяло и нещяло. Това ще ви спести много главоболия, семейни скандали и бог знае още какво.
Когато семейният автомобил се развали неочаквано, разходите по ремонта могат да са много сериозни. Проблемът е, че автомобилът е жизненоважен за нашия делник, той ни помага да отидем навреме на работа, като преди това сме оставили децата и жената, той ни кара до вилата или до село, откъдето взимаме хранителни провизии, без него отиването на почивка често е мъчение. Ето защо е добре да запомните следното: за купуване на автомобил, за купуване на гуми, за вноски по гражданска отговорност или КАСКО, не е добре да ползвате бързи кредити без доказване на доход. Когато става въпрос за извънреден ремонт, благодарение на който ще бъдете отново мобилни и ще можете да вършите жизненоважните задачи за деня, е съвсем ок да ползвате този вид кредити.

Същото важи и когато става въпрос за ремонт на дома или за „ремонт“ на вас самите.
Една развалена пералня, фурна или хладилник може сериозно да спъне вашето всекидневие. Ще се наложи да търсите добри съседи, за да складирате замразените неща или за да имате отново чист и спретнат вид. Ако вие се разболеете за по-дълго, това означава по-нисък доход за следващия месец и отново евентуални проблеми с покриванетона месечните задължения. Затова и тук ползването на бързи кредити без доказване на доход е обосновано.

Както сами разбирате бързи кредити без доказване на доход са като финансова инжекция.
Благодарение на нея отново сте в играта, но ако я ползвате постоянно или я ползвате за нещо, което е регулярно, тя се превръща в наркотик.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 31, 2017 12:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама