Как да изчистите негативната енергия от дома си?

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 28, 2018 07:48

Как да изчистите негативната енергия от дома си?

Акценти

  • Понякога домове или работни места могат да притежават отрицателна енергия.

Свързани публикации

Енергията е невидима с невъоръжено око, но със сигурност може да се усети. Всеки е имал преживяване, когато влизайки в нечий дом или се чувства много уютно, или е постоянно напрегнат и не му е удобно. По-чувствителните хора често вземат от негативната енергия на дома и я носят със себе си. Така няколко дни след посещението на такова място, започват да им се случват неприятни неща, чувстват постоянен дискофорт, а може и да се разболеят.

Понякога домове или работни места могат да притежават отрицателна енергия. Тези отрицателни вибрации се пораждат от неподходящи предмети и комбинации. Негативната енергия може да се изчисти с няколко лесни трика. Понякога може да помогне и най-малката промяна, друг път е нужна по-сериозна намеса.

1. Отглеждайте растения
Растенията са добре известни със способността си да пречистват въздуха. Тяхната жизненост понижава нивата на негативната енергия. Цветовете им увеличава позитивното настроение и предизвикват усмивка.

2. Дръжте морска сол в дома си.
Морската сол е основна съставка в ритуалите на Фън Шуй за премахване на отрицателната енергия. С нея може да се балансира потокът от чи – положителна енергия, вътре в дома. Морската сол може да се използва самостоятелно или в комбинация с вода и да се постави в няколко зони на дома. Добавете няколко супени лъжици морска сол в кофа с вода и измийте подовете с нея. Може да поставите купа с морска сол в ъглите на къщата, които са на югозапад и североизток. Сменяйте ги на всеки 2 месеца.

3. Ароматерапия за дома
Много хора опушват домовете си с градински чай.Това се прави с цел да се изчисти отрицателната енергия (ju-ju).

4. Етерични масла
Няколко капки подходящи етерични масла на ключови места в дома ви могат да направят чудеса. за баланс на енергията капнете масло от лавандула или пачули на места, които са тъмни, ъгли или труднодостъпни високи рафтове.

5. Премахнете ненужните вещи 
Ненужните вещи, които трупате, но не използвате, спират потока на енергията и затрудняват изтичането на негативните вибрации. Пренареждането на дом и изхвърлянето на ненужните неща са най-добрите начини да се отървете от отрицателната енергия във вашия дом.

6. Медитирайте
Медитацията веднъж или два пъти дневно дава мощна положителна вибрация. Доказано е, че правилната медитация запълва пространството с положителна енергия поне за няколко часа.

7. Пренаредете мебелите
Самият акт на движение провокира появата на положителна енергия.

Източник: ladyzone.bg

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 28, 2018 07:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 249 994 преглеждания