Изпълнителният директор на „Мини Марица – изток“ получи почетен знак на община Раднево

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 8, 2018 06:50

Изпълнителният директор на „Мини Марица – изток“ получи почетен знак на община Раднево

Акценти

  • Директорът получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на общината

Свързани публикации

 Изпълнителният директор на „Мини Марица – изток” ЕАД Андон Андонов бе удостоен с почетния знак на община Раднево. Отличието му беше връчено от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември, Денят на град Раднево.

Господин Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на града. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град.

Директорът получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на общината, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, обществено полезни каузи и инициативи.

На церемонията при връчването му присъства областният управител на Стара Загора – Гергана Микова. Тук бяха и представители на „Мини Марица-изток” ЕАД – Димитър Чолаков-заместник изпълнителен директор, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели, жители и гости на града.

Кметът на община Раднево д-р Теньо Тенев изрази уважение и признателност към ръководството на енергийното дружество за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 8, 2018 06:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 925 805 преглеждания