Събраха 1 700 лева от Великденския базар

Милена Митева
От Милена Митева април 9, 2015 13:00

Събраха 1 700 лева от Великденския базар

Акценти

  • Изложбата-базар за Великден стана традиция и на нея се радват малки и големи

Свързани публикации

На Великденския базар в Харманли бе събрана сумата от 1 713 лева.

От изложените продукти на ОДЗ “Пролет“ в касата им постъпиха 586 лева. Директорът на детското заведение Валентина Гочева обясни, че сумата ще се съхранява от Настоятелството, докато Управителният съвет вземе решение какво да бъде закупено с тях.

Със събрани пари от миналата година в детското заведение бяха направени дървени пергули за децата и бе закупена изкуствена трева.

В ОДЗ “Ален мак“ събраната сума от базара е 627 лева. Госпожа Райчева – директор на детското заведение обясни, че все още не са решили за какво ще използват средствата. Тя добави още, че през предишните години със събраните пари са шили облекла за празниците на децата.

В  ЦДГ „Детски свят“ постъпленията от Благотворителния базар са 700 лева, съобщи директорът Мария Желязкова. Тя обясни, че 200 от тях са приспаднати за материалите, с които са изработени изложените изделия. Госпожа Желязкова добави, че всяка от групите е продавала индивидуално своите продукти, така както и през миналата година и със събраните средства всяка една от тях ще вземе решение какво да закупи за децата. През 2014 за детското заведение са закупени детски играчки, пособия и материали за децата.

Благотворителната изложба – базар се състоя през изминалата събота, 4 април.

 

Милена Митева
От Милена Митева април 9, 2015 13:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.