Издирват Евелин Банев – Брендо с европейска заповед

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 27, 2018 08:29

Издирват Евелин Банев – Брендо с европейска заповед

Софийска градска прокуратура (СГП) е издала европейска заповед за арест на Евелин Банев – Брендо, във връзка с привеждане в изпълнение на постановената спрямо него осъдителна присъда от 6 години „лишаване от свобода“.
Той е осъден за това, че през периода от 17 октомври 2002 г. до 30 май 2005 г. на територията на България, Великобритания и Северна Ирландия, Британските Вирджински острови, Конфедерация Швейцария и Австрия, участвал в организирана престъпна група, създадена с цел да извърши финансови операции със средства, за които е знаел, че са придобити чрез престъпление – трафик на наркотични вещества – престъпление по чл. 321 ал. 3 вр. ал.2 от Наказателния кодекс, съобщиха от прокуратурата.
Присъдата спрямо Банев е в сила от 26 април 2018г. и СГП незабавно е разпоредила задържане на осъдения Банев и привеждането му в затвора. Спрямо него е наложена и забрана за напускане пределите на страната. След като е установено, че той не пребивава на известните адреси и местонахождението му в страната е неизвестно, осъденият е обявен последователно за местно, общодържавно и международно издирване.

Евелин Банев е израснал и учил до 8 клас в Тополовград, където и досега живее майка му

Информацията е от БГНЕС

снимка: Интернет

 

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 27, 2018 08:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 249 994 преглеждания