Издирват Евелин Банев – Брендо с европейска заповед

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 27, 2018 08:29

Издирват Евелин Банев – Брендо с европейска заповед

Софийска градска прокуратура (СГП) е издала европейска заповед за арест на Евелин Банев – Брендо, във връзка с привеждане в изпълнение на постановената спрямо него осъдителна присъда от 6 години „лишаване от свобода“.
Той е осъден за това, че през периода от 17 октомври 2002 г. до 30 май 2005 г. на територията на България, Великобритания и Северна Ирландия, Британските Вирджински острови, Конфедерация Швейцария и Австрия, участвал в организирана престъпна група, създадена с цел да извърши финансови операции със средства, за които е знаел, че са придобити чрез престъпление – трафик на наркотични вещества – престъпление по чл. 321 ал. 3 вр. ал.2 от Наказателния кодекс, съобщиха от прокуратурата.
Присъдата спрямо Банев е в сила от 26 април 2018г. и СГП незабавно е разпоредила задържане на осъдения Банев и привеждането му в затвора. Спрямо него е наложена и забрана за напускане пределите на страната. След като е установено, че той не пребивава на известните адреси и местонахождението му в страната е неизвестно, осъденият е обявен последователно за местно, общодържавно и международно издирване.

Евелин Банев е израснал и учил до 8 клас в Тополовград, където и досега живее майка му

Информацията е от БГНЕС

снимка: Интернет

 

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 27, 2018 08:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.