„Изборите не са математика, а надпревара за доверието на хората”

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:31

„Изборите не са математика, а  надпревара за доверието на хората”

В многобройните срещи, които провеждам ежедневно лице в лице с хората, аз държа те да усетят, че в мое лице ще имат партньор. Някой, който познава проблемите им и полага усилия да ги решава конкретно. Често ме упрекват, че говоря и действам по същество и там, където смятам, че няма как да помогна, предпочитам да си го призная. Но това, че сме в предизборна кампания не ни дава право да лъжем и да обещаваме неосъществими неща. Хората са събрали толкова отчаяние, болка и мъка, че последното от което се нуждаят е някой да ги лъже.
Затова и в нашата програма залагаме на решаване на натрупваните с години проблеми не на парче, не за два месеца преди избори. Защото следващите четири години са решаващи за бъдещето на община Харманли, за нейното развитие и превръщането и в по-добро място за живеене.
ВРЕМЕ Е община Харманли да заработи и да осигури на жителите си всичко, което околните общини вече имат. ВРЕМЕ Е сами да решим какво ще построим и постигнем утре, защото все още имаме право на избор.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:31
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Петко октомври 12, 12:26

    През новият програмен период 2014-2020г на България и е дадена възможност да усвои 15 милиарда евро от ЕС което в български лева прави близо 30 милиарда лева. Харманли има възможността да бъде преобразен до неузнаваемост,всеки забравен културен паметник през последните 12 години,може да бъде възстановен с пари от Европа, водопреносната и пътна мрежа може да бъде рехабилитирана с европейски средства,безвъзмездно дадени от Европа, а не с кредити които трябва един ден да връщаме ние гражданите. Видяхме ,че за 12 години Михаил Лисков не усвои нито един европроект, раздаваше само предизборни трохи и си бетонираше кметското кресло с лъжливи обещания и купени гласове.Време е Харманли да избере достоен кмет ,който ще бъде уважаван от всички институции и от цялата държава,който ще получава подкрепа от най-високо ниво.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.