Иван Кукучев представи четвъртата си книга

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2016 20:01

Иван Кукучев представи четвъртата си книга

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 30/ 16-22 декември 2016 година

Свързани публикации

При изключително голям интерес в Тополовград бе представена новата книга на Иван Кукучев. На 14 декември в пълната до краен предел Голяма зала на библиотеката към читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”, бе представена „Искри от жаравата на Тополовград”. Това е последното произведение на плодовития писател, четвърта подред книга, в рамките на шест години. В нея са събрани разкази и очерциза хора от Тополовградско, постигнали успехи или проявили героизъм.
Представянето бе открито от секретаря на читалището Райна Миланова. Тук бяха и някои от героите в разказите и очерците на господин Кукучев – генерал Люцкан Люцканов, Николай Терзиев.
Представянето на автора и книгата направи редактора и рецензент на изданието Стоян Тонев.
Димитрина Радева, Любов Узунова и Райна Миланова прочетоха по един от материалите в книгата.
Към автора се обърнаха с хубави думи и пожелания Петко Илиев, Минка Тополова, Димитър Белев и Николай Дялков.
Поздрави и цветя господен Кукучев получи и от ОбС и ОбА, и от присъстващите, за което развълнувано и искрено благодари на всички.
Той разказа как е осъществявал срещите със своите герои, обеща да продължи линията на своите повествования, като издирва и пише за хора от Тополовград и общината, които са допринесли за нейното развитие и представяне в страната и различни държави по света. Накрая господин Кукучев почерпи всички с чаша вино и сладки и дълго време продължи да раздава автографи върху новата си книга на многобройните желаещи, които търпеливо изчакваха реда си.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2016 20:01
Напиши коментар

1 Коментар

  1. zorkoto oko декември 30, 21:44

    Абе хора , какъв е този СТ който е написал този материал.Журналист ли е , или някакъв си драскач или начинаещ азбукар.С такива граматически грешки в този материал, и с този елементарен и простоват начин на писане , за нищо не става.Г-н Атанасов , Вие сте човека който трябва да сложи край на издънките на този харманлийски журналист.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.